Obavijesti

Sport

Komentari 25

VIDEO Maestro je izvadio štapić i posuo magiju. Pogledajte kako je Modrić 'vozao' poljske igrače

VIDEO Maestro je izvadio štapić i posuo magiju. Pogledajte kako je Modrić 'vozao' poljske igrače

HRVATSKA - POLJSKA 1-0 Hrvatska je u nedjelju došla do prve pobjede u Ligi nacija na pogon spektakularnog Luke Modrića. Zabio je golčinu za pamćenje, ali i potezima tijekom utakmice dizao publiku na noge

VIDEO

Klasa je vječna, čuli smo mnogo puta. Ali vječni su samo rijetki, probrani dijamanti čiji sjaj ne blijedi. Gledajući iz nogometne perspektive, to su one legende u čijim očima se plamen nikada ne gasi. Skromni i svoji, ali borbeni i neustrašivi, koji uvijek žude za većim i boljim. Taj plamen. Današnjih primjera je vrlo malo, ali jedan rijedak primjerak kovao se u Hrvatskoj. 

Pokretanje videa...

Dinamo čestitao rođendan Luki Modriću: 'Godine su samo broj' 00:50

Luka Modrić je u nedjelju navečer odigrao 180. utakmicu za Hrvatsku, zabio spektakularan gol za pobjedu protiv Poljske pa nekoliko sati kasnije proslavio 39. rođendan. I zaista je postalo besmisleno spominjati što piše na papiru jer ono na terenu nikako ne odgovara tome.

Blještio je hrvatski dijamant pa i osim onog gola pokazao da je i dalje kadar nadmetati se na vrhunskoj razini. To pokazuje svaku utakmicu u inat svima onima koji misle da bi se trebao umiroviti i prepustiti mjesto mlađima. Zašto otići kada boljih još nema?

Osijek: Susret Hrvatske i Poljske u 2. kolu Lige nacija

I bila je to još jedna njegova disertacija, u maniri najvećih koji su udarali loptu zelenim travnjacima. Svakim potezom dizao je publiku na noge, u 52. minuti je zbog njega eksplodirala Opus Arena nakon što mu je ispao komadić magije iz desne kopačke i s loptom odsjeo u lijevim rašljama. A samo nekoliko minuta ranije štapićem je posuo novu čaroliju. 

Osijek: Susret Hrvatske i Poljske u 2. kolu Lige nacija

Tek što je lopta krenula s centra na početku drugog poluvremena, hrvatski kapetan primio je loptu na sredini terena uz desnu aut liniju. Driblingom u sprintu riješio se jednog Poljaka, drugog pa trećeg. Izlazila je čarolija iz njegovih kopački. Zabio se u kut i bio je pored dvojice, činilo se da će izgubiti loptu, ali se snašao i prošao po desnoj strani pa servirao šansu Petkoviću na prvoj stativi.

I tu ćemo stati. Najbolje da sami pogledate ovaj prodor neuništivog Luke Modrića. 

Video pogledajte OVDJE 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25

VIDEO