VIDEO Ludnica u Leipzigu! Fešta Hrvata od ranojutarnjih sati, pjevaju pjesme iz petnih žila | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 90

VIDEO Ludnica u Leipzigu! Fešta Hrvata od ranojutarnjih sati, pjevaju pjesme iz petnih žila

LEIPZIG - Hrvatska će danas (21 sat, HRT 2) igrati posljednju utakmicu grupne faze Europskog prvenstva protiv Italije, a dio hrvatskih navijača od ranojutarnjih sati fešta i čeka presudni susret. Tako se dio navijača okupio u kafiću Spizz na Marktplazu u Leipzigu, gdje su već oko 9 sati ujutro iz petnih žila pjevali navijačku pjesmu. Ipak, ubrzo su se opustili i u miru i tišini popili jutarnje piće prije nastavka navijačkih aktivnosti.

Pokretanje videa...

Leipzig: Navijačka atmosfera 01:07

>> PRATITE UŽIVO AKTIVNOSTI HRVATSKIH NAVIJAČA U LEIPZIGU << 

VIDEO Kilometarska kolona na A1: 'Kod Bosiljeva je ogromna gužva, puzimo prema Zagrebu'

AUTOCESTA A1 - Krenuli smo iza ručka put Zagreba i sve je bilo dobro dok nismo došli do pred Ogulin. Najednom smo naletjeli na ogromnu kolonu. Polako puzimo prema Zagrebu, priča nam čitateljica koja se našla usred velike gužve na A1 kod Bosiljeva. I na Google kartama to se područje 'crveni'. Pohvale vozačima koji se sklanjaju u sigurnosni koridor kad kolona zastane, dodala je čitateljica. HAK je priopćio kako su kolone u pokretu uz povremene zastoje između čvorova Ogulin i Lučko u smjeru Zagreba.

Pokretanje videa...

Gužva na prometnicama 00:21

VIDEO Snimke užasa kod Atene: Vatrena buktinja prijeti kućama

GRČKA - Grčka se suočava s teškom sezonom požara. Plamena buktinja izbila je jugoistočno od Atene u nedjelju popodne. Požar je izbio u okrugu Keratea u nedjelju ujutro i gorio je u blizini kuća. Na tom području puše jak vjetar. Na terenu je više od 140 vatrogasaca, s timovima šumskih komandosa, 39 vozila, osam helikoptera i devet aviona. Aktiviran je sistem za hitno uzbunjivanje. Šumski požari na Sredozemlju su uobičajeni, ali su posljednjih godina postali razorniji kako su ljeta sve toplija, suša i vjetrovitija, što znanstvenici pripisuju klimatskim promjenama.

Pokretanje videa...

Grčki vatrogasci bore se s požarom na otoku Serifosu 03:17

VIDEO Velika gužva na Lučkom, stvorile se kilometarske kolone

ZAGREB, LUČKO - Pojačan je promet na većini cesta u smjeru unutrašnjosti, osobito s otoka Krka prema kopnu i na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići u smjeru Zagreba te se na pojedinim dionicama vozi u kolonama u pokretu uz učestale zastoje, priopćio je Hrvatski autoklub na svojim stranicama. Kako se vidi na kamerama HAK-a, kolona je kilometarska. Ipak, kako tvrde iz HAK-a, na naplatama Lučko i Demerje u smjeru Zagreba trenutno nema dužih čekanja. U Zagrebu je danas 34 °C.

Pokretanje videa...

Gužve pred naplatnom postajom Lučko 01:14

Pogledajte gužvu kod Svetog Roka: 'Vozi se 5 na sat, dva su vozila stala u drugom tunelu'

SVETI ROK- HAK javlja kako se u tunelu Čelnika vozi usporeno prema Zagrebu zbog vozila u kvaru, zbog velike gustoće prometa stvorila se kolona vozila između odmorišta Jasenice i tunela Sveti Rok. - Vozi se u koloni 5 na sat, a u tunelu su u kvaru stali auto s kamp kućicom i još jedan auto - ispričala je čitateljica. Gužve su oko 14 sati i između Bosiljeva i Lučkog, a prije Demerja je kolona od 5 km zbog sudara.

Pokretanje videa...

Kolona ispred tunela Sv. Rok 02:28

Nina Skočak: 'Ne bih koalirala s Domovinskim pokretom...'

Kandidatkinja na Europskim izborima, Nina Skočak, odgovorila nam je na 24 pitanja i otkrila kako je krenula u politiku, hoće li nastaviti s TikTokom i koji su joj budući planovi...
VIDEO

VIDEO Kaos na prosvjedu protiv AfD-a. 28 policajaca ozlijeđeno, jedan teže. Mlatili ih na podu

ESSEN - Deseci tisuća ljudi sudjelovali su na prosvjedima protiv konferencije AfD-a od petka navečer. Većina je prošla mirno, no veće su skupine pokušavale probiti barijere te su izbili sukobi u kojima je 28 policajaca ozlijeđeno, a jedan od njih teže. 'Dok su još ležali na zemlji, policajce su udarali nogama' navodi se u izvješću, a počinitelji su pobjegli u gužvi te policija sada pregledava sve snimke.

Pokretanje videa...

Kaos na prosvjedu protiv AfD-a. 28 policajaca ozlijeđeno, jedan teže 04:31

VIDEO Kulen Ive Mihalj iz Našica najbolji je u Slavoniji i Baranji

DONJI EMOVCI, POŽEGA - Održana je 44. požeška Kulenijada. Nagradu u ime šampionke gospođe Ive Mihalj iz Našica ​preuzeo je Igor Petersdorfer, proizvođač kulena iz Valpova koji se u njeno ime kandidirao ​na natjecanje. - Već dugo godina se bavim proizvodnjom kulena, i za obitelj Mihalj, a ovogodišnja šampionka je baka koja je u poznim godinama i kod nje se radi ta domaća proizvodnja. Baš mi je drago da je ove godine šampionska titula došla na njeno ime-, kazao je Igor za Požešku kroniku.

Pokretanje videa...

Donji Emovci: 44. požeška Kulenijada 06:26

Antonija Čerkez: 'Bila sam na infuziji uoči snimanja, a za burek sa sirom me ne pitaj'

Antonija Čerkez iz Širokog Brijega nastupila je u finalu Zvezda Granda, a nama je otkrila kako joj je bilo na natjecanju kroz cijelu sezonu, što planira u nastavku svoje karijere te gdje se vidi za pet godina...
VIDEO

Dramatične snimke iz zraka: Pogledajte kako se vatrogasci bore s požarom u Makarskoj

MAKARSKA - Borba s požarom na luksuznoj jahti i dalje se nastavlja. Vatrogasci su nam kazali da je problem u njenoj trenutnoj poziciji te plastici. Kazali su da smišljaju kako najefikasnije ugasiti požar. Naš čitatelj snimio je spektakularne snimke gašenja ovog požara iz zraka. Iz policije su nam kazali da je jahta duga 24 metara te da nema ozlijeđenih. Dodaju da će očevid biti teži jer je veliki dio jahte pod vodom.

Pokretanje videa...

Makarska: Požar jahte 01:38

VIDEO Ogromne gužve prema moru i opasna vožnja na A1

HRVATSKA - Prvi je udarni vikend i velike su gužve na autocestama. Na Lučkom i Demerju kolone od 1km, u koloni se vozi od tunela Čelnika i čvora Zadar u oba smjera, gužva i kod Trakošćana. - Ogromna je gužva, a auti uredno voze zaustavnom trakom kako bi zaobišli sve one koji sve vrijeme čekaju u koloni. Mi smo se od Lučkog do prvog izlaza vozili sat vremena - rekao nam je čitatelj koji je snimio gužve na jednoj od autocesta do mora.

Pokretanje videa...

Gužve u prometu na autocesti A1 00:49