Obavijesti

Sport

Komentari 3

VIDEO Keane je laktom udario čovjeka, kaže nije bilo namjere

VIDEO Keane je laktom udario čovjeka, kaže nije bilo namjere

Na sudu su rekli kako misle da se ne radi o namjernom laktu Keanea, odnosno da je bilo kontakta, ali da ne izgleda kao namjeran udarac laktom, a istraga i dalje traje

VIDEO

Slavio je gol Manchester Uniteda protiv Arsenala, a tad je Roya Keanea (52) navodno napao Scott Low (43) koji ga je udario glavom. No, Low se brani da je samo žurio na toalet je se Keane zabio u njega i rekao mu da je 'debelo đubre'.

Istaknuo je da mu je Keane nadodao kako će ga 'pričekati vani', a sad se pojavila snimka na kojoj se vidi da bivši nogometaš Manchester Uniteda laktom udara spomenutog Lowa. Blizu njih je bio i svojevremeno engleski reprezentativac Micah Richards (35).

Scott Law court case

Ipak, na sudu su rekli kako misle da se ne radi o namjernom laktu Keanea, odnosno da je bilo kontakta, ali da ne izgleda kao namjeran udarac laktom. Odvjetnik Lowa kaže da su to apsolutne gluposti i pita se kako je moguće. Video možete pogledati OVDJE.

Keane je odbacio sve optužbe te rekao da je nosio torbu u ruci, a istaknuo je da je s Richardsom išao odraditi analizu. Samo suđenje se nastavlja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić