VIDEO Kaos u finalu: Zvezdi titula nakon što su igrači Partizana odbili izaći na teren? | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 11

VIDEO Kaos u finalu: Zvezdi titula nakon što su igrači Partizana odbili izaći na teren?

VIDEO Kaos u finalu: Zvezdi titula nakon što su igrači Partizana odbili izaći na teren?

Crvena zvezda obranila je naslov prvaka nakon što je druga utakmica finala Superlige protiv Partizana prekinuta zbog navijačkog nereda i Partizanovog odbijanja da nastavi igru

VIDEO

Nevjerojatan slučaj dogodio se u srpskoj košarci. Crvena zvezda obranila je naslov prvaka, ali ne na parketu, već nakon općeg kaosa koji je zavladao dvoranom. U prvoj utakmici finala Superlige, Zvezda je slavila s 89-88 nad Partizanom, dok su suci prekinuli drugu utakmicu najvećih gradskih rivala u 23. minuti pri rezultatu 57-45.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Partizan i Crvena zvezda 00:30

Sudac je naredio osiguranju da isprazni tribinu. Najprije su navijači Partizana bacili nekoliko predmeta na teren, a potom su žestoko vrijeđali obitelj prvog čovjeka Zvezde, Nebojše Čovića. Jedan od vođa navijača pokušao je preko megafona smiriti ostale, upozorivši ih da će utakmica biti prekinuta, ali to nije pomoglo. Igrači Zvezde i stručni stožer napustili su parket, a kad je osiguranje pokušalo isprazniti dvoranu, navijači su počeli skandirati igračima Partizana da ne nastavljaju utakmicu.

Zadar teško nastradao protiv Partizana: Izgubio za 39 koševa
Zadar teško nastradao protiv Partizana: Izgubio za 39 koševa

Momčad Partizana poslušala je svoje navijače i odbila nastaviti igrati utakmicu. Prvotna informacija bila je da će se utakmica nastaviti u četvrtak pred praznim tribinama. Igrači Zvezde, nakon toga, vratili su se na teren zajedno sa sucima, a igračima Partizana je rečeno da imaju 15 minuta za povratak na parket ili će utakmica, a samim tim i finalna serija koja se igra na dvije dobivene utakmice, pripasti Zvezdi.

Kako se nitko od igrača Partizana nije pojavio, suci su pričekali da istekne zadani rok i odsvirali kraj. Najvjerojatniji scenarij ove lude priče je da će susret registrirati 20:0 za Zvezdu i dodijeliti im se pehar prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga