Obavijesti

Sport

Komentari 30

VIDEO Kada Ronaldo promaši, Slovenci slave: 'Messi, Messi'

VIDEO Kada Ronaldo promaši, Slovenci slave: 'Messi, Messi'

Navijači Slovenije u velikom broju došli su podržati svoju reprezentaciju u utakmici osmine finala protiv Portugala. Njihova brojnost mogla se čuti kada su odlučili provocirati Ronalda vičući "Messi, Messi"

VIDEO

Slovenija se po prvi puta plasirala u drugi krug europskog prvenstva. U skupini C završili su iza Engleske i Danske, a kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane momčadi, u osmini finala dočekao ih je Portugal.

POGELDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ronaldov rodni grad 00:56

Veliki uspjeh slovenskog nogometa popratili su i navijači. Nogometna euforija kakva dugo nije zabilježena kod hrvatskih susjeda mogla se vidjeti već na utakmici protiv Engleske kada je po prvi puta njihovu reprezentaciju došlo gledati više od 10.000 navijača.

A njihov broj samo se povećao na utakmici osmine finala protiv Portugala. Upravo na toj utakmici navijači naših susjeda odlučili su malo zagorčati život najvećoj portugalskoj zvijezdi Cristianu Ronaldu (39). U maniri klasičnih navijačkih podbadanja, s tribina su Slovenci počeli vikati “Messi, Messi” nakon što je Cristiano lansirao slobodni udarac na tribine stadiona u Frankfurtu.

Nije to prvi puta da se Ronaldu s tribine viče ime njegovog najvećeg rivala. Slično je već doživio i u saudijskoj ligi, ali i u Bosni i Hercegovini u kvalifikacijama za Euro u Njemačkoj.

Messi, koji s Argentinom lovi novu Copu Americu, našao je način da putem slovenskih navijača ponovo skrene svjetla reflektora s Ronalda na sebe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 30

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne