Obavijesti

Sport

Komentari 0

VIDEO Juve jedva srušio Lazio i prenoćit će na vrhu, Milan s 10 igrača teškom mukom do slavlja

VIDEO Juve jedva srušio Lazio i prenoćit će na vrhu, Milan s 10 igrača teškom mukom do slavlja

Napoli i Inter svoje susrete igraju u nedjelju pa će 'stara dama' makar do tada biti vodeća. Igra je za zaborav, ali rezultati se nižu

VIDEO

Nogometaši Juventusa prenoćit će na vrhu ljestvice Serie A nakon što su u zadnjoj utakmici subotnjeg programa 8. kola na svom stadionu svladali Lazio s minimalnih 1-0 (0-0).

Iako je od 24. minute bio s igračem više zbog isključenja Romagnolija, Juventus je bio sterilan te je do pobjede stigao tek nakon velike pogreške gostujućeg stopera Gile koji je u 85. minuti loše zahvatio loptu i skrenuo ju u vlastitu mrežu.

>> VIDEO: JUVENTUS - LAZIO 1-0

Juventus sada ima 16 bodova, kao i drugi Napoli koji će u nedjelju gostovati kod Empolija. Dva boda manje imaju Inter i Milan s tim da Inter ima susret manje odigran te će u nedjelju gostovati kod Rome.

Lazio je peti s 13 bodova.

Chukwueze junak Milana

U ranijem terminu Milan je s igračem manje uspio pobijediti Udinese na San Siru. 'Rossoneri' su slavili 1-0, a jedini pogodak zabio je Samuel Chukwueze u 13. minuti na asistenciju Christiana Pulišića.

Šesnaest minuta kasnije Milan je ostao s igračem manje nakon isključenja Tijjanija Reijndersa. Preko sat vremena milanski klub igrao je s desetoricom i uspio izvući sva tri boda.

>> VIDEO: MILAN - UDINESE 1-0

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici
SUSRET 10. KOLA HNL-A

VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici

Istra je vodila, a kada je Dinamo izjednačio povela je ponovno, minutu kasnije. Uslijedio je crveni karton za domaće, a sudac Bel izvukao je deset žutih kartona. Potom je Dinamo dobio penal i spasio se, Kulenović je zabio