Obavijesti

Sport

Komentari 1

VIDEO Jurić nakon šokantnog poraza u Europi: Nema kaosa ni negativne igre, bilo je i dobroga

VIDEO Jurić nakon šokantnog poraza u Europi: Nema kaosa ni negativne igre, bilo je i dobroga

Roma je izgubila od Elfsborga 1-0 u drugom kolu Europske lige: "Usprkos porazu, vidio sam puno pozitivnih stvari. Dobro smo se kretali, no sigurno postoje stvari koje moramo poboljšati u protunapadima", kaže Ivan Jurić

VIDEO

Nakon što je hrvatski stručnjak Ivan Jurić preuzeo Romu, talijanski velikan je dobio obje utakmice u Serie A, međutim u Europi im ne ide tako dobro. U prvom kolu Europske lige Roma je na Olimpicu odigrala 1-1 protiv Athletic Bilbaoa, dok je u drugom dvoboju u četvrtak izgubila na gostovanju kod Elfsborga sa 0-1. Gol odluke zabio je Michael Baidoo u 44. minuti iz jedanaesterca.

POGLEDAJTE VIDEO: Jurić u Romi

Pokretanje videa...

Trening Ivana Jurića u Romi 01:45

- Usprkos porazu, vidio sam puno pozitivnih stvari. Dobro smo se kretali, no sigurno postoje stvari koje moramo poboljšati u protunapadima - kazao je za Sky Sport Italia.

- Vidio sam puno dobrih poteza, mnogo prilika za gol i prihvaćamo da nismo uspjeli zabiti, ali ne bih to nazvao negativnom igrom, niti kaotičnom - dodao je.

Jurić je uvelike izmijenio sastav u odnosu na posljednju ligašku utakmicu.

- Naravno da je rezultat negativan, ali mislim da ne vrijedi sve odbaciti. Ono što primjećujem je preventivno markiranje, jer i kad smo u nadmoći, nismo dovoljno agresivni da zaustavimo te kontre. Držali smo loptu dugo vremena, ali postoje situacije koje moramo popraviti - kazao je.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Osvrnuo se i na tvrdnje pojedinih talijanskih medija koji pišu kako momčad Rome igrački nije dovoljno kvalitetna.

- Imam momčad i mislim da je debata o tome kontraproduktivna. Jako sam zadovoljan s mnogim stvarima, mnoge druge trebamo poboljšati, ali sada se moramo koncentrirati na sljedeću utakmicu. Vidio sam impresivne korake naprijed u našem nogometu, ali nešto nam je nedostajalo u detaljima - zaključio je hrvatski stručnjak.

Idući nastup Roma će imati u nedjelju na gostovanju kod Monze.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Tajna akcija dolaska Baturine: Dinamo imao drugačiju taktiku, a željeli ga Barca, Milan, Juve...
KAKO JE DOŠAO U DINAMO?

Tajna akcija dolaska Baturine: Dinamo imao drugačiju taktiku, a željeli ga Barca, Milan, Juve...

Plus+ Martin je rođen u Zürichu (iako svugdje piše u Splitu), ima dva brata nogometaša, a Nenad Bjelica za njega kaže: 'Da igra u Benfici ili Portu već bi vrijedio 100 milijuna eura'...
Što točno želi Osijek? Ovakva igra je ispod svake razine kluba
DOJMOVI S DROSINE

Što točno želi Osijek? Ovakva igra je ispod svake razine kluba

Plus+ Federico Coppitelli je "preživio" ispadanje od azerbajdžanske Zire i veliku krizu na startu prvenstva, ali kada Osijek protiv Istre prvi put u okvir zapuca u 84. minuti, znači da neke stvari ne štimaju