Obavijesti

Sport

Komentari 0

VIDEO Inter rutinski s Lecceom, Parma nokautirala očajni Milan

VIDEO Inter rutinski s Lecceom, Parma nokautirala očajni Milan

Milan je još i dobro prošao jer je Parma stvorila toliko šansi da ih je teško sve pobrojati. Obrana 'rossonera' curila je na sve strane, Mike Maignan je bio najzaposleniji čovjek na travnjaku

VIDEO

Talijanski nogometni prvak Inter iz Milana u svojem je prvom ovosezonskom nastupu na domaćem terenu u dvoboju 2. kola Serie A rutinski svladao Lecce 2-0 (1-0).

Darmian (5) je doveo domaće u vodstvo u ranoj fazi utakmice, a pobjedu je potvrdio Calhanoglu u 70. minuti iz kaznenog udarca.

Inter sada ima četiri boda, dok je Lecce i dalje bez bodova.

>> VIDEO: INTER - LECCE 2-0

Bivši hrvatski reprezentativni veznjak Milan Badelj igrao je do 62. minute za Genou koja je kao gost svladala Monzu sa 1-0 (1-0) golom Pinamontija (45+7) duboko u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. I Genoa je ovom pobjedom stigla do četiri boda.

Ranije u subotu su povratnici u društvo najboljih u Italiji, nogometaši Parme nastavili su s odličnim rezultatima na početku nove sezone, nakon remija protiv Fiorentine prošlog tjedna u 2. su kolu na svom terenu svladali Milan 2-1 (1-0). Parma je povela u otvaranju susreta preko Mana (2), na 1-1 poravnao je Pulišić (66), ali Cancellieri (77) je prekrasno realiziranim protunapadom vratio prednost domaćima.

Treba spomenuti da je Milan još i dobro prošao jer je Parma stvorila toliko šansi iz kontranapada da ih je teško sve pobrojati. Obrana 'rossonera' curila je na sve strane, Mike Maignan je bio najzaposleniji čovjek na travnjaku, a nogometaši Parme pogodili su i stativu.

>> VIDEO: PARMA - MILAN 2-1

U drugom dvoboju igranom u isto vrijeme Udinese je također kao domaćin s istih 2-1 (1-0) bio bolji od Lazija. Domaći su poveli 2-0 golovima Lucce (7) i Thauvina (50) da bi Isaksen (90+5) u samoj završnici tek ublažio poraz gostiju. Parma i Udinese također sada imaju po četiri boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Pojavila se nevjerojatna vijest! Perišić na jesen u Lokomotivi?!
OVO BI ODJEKNULO

Pojavila se nevjerojatna vijest! Perišić na jesen u Lokomotivi?!

Perišićeva želja je zaigrati u La Ligi. Nije uspio ostvariti taj angažman ni ovog ljeta, a propala mu je i Serie A. Većina klubova iz lige petice se već ekipirala za novu sezonu i teško mu netko može ponuditi veliku minutažu

U Hajduk stiže čovjek koji je otkrio Musialu i Daviesa? Bilo je razgovora i s Osijekovim Botom
NAPUSTIO BAYERN U TRAVNJU

U Hajduk stiže čovjek koji je otkrio Musialu i Daviesa? Bilo je razgovora i s Osijekovim Botom

Šuška se da se radi o njemačkom stručnjaku Marcu Neppeu (38). Karijeru je završio 2014. u Alemanniji Aachen te je odmah postao skaut Bayerna