Obavijesti

Sport

Komentari 3

VIDEO Hrvat u debiju u La Ligi obranio penal reprezentativcu Španjolske. Pogledajte nastup

VIDEO Hrvat u debiju u La Ligi obranio penal reprezentativcu Španjolske. Pogledajte nastup

Dinko Horkaš imao je niz sjajnih reakcija u porazu svog Las Palmasa kod Villarreala, pokazao trenerima kako se na njega i budućnosti može ozbiljno računati...

VIDEO

Dinko Horkaš (25) nastupio je prvi put u španjolskoj Primeri. Hrvatski čuvar je branio svih 90 minuta u porazu svog Las Palmasa na zahtjevnom gostovanju kod Villarreala. Horkaš je tijekom utakmice imao nekoliko sjajnih intervencija, a u 51. minuti se istakao obranom penala španjolskom reprezentativcu Alexu Baeni. Sjajnom veznjaku koji je ove godine s "furijom" osvajao Europsko prvenstvo u Njemačkoj i zlato na Olimpijskim igrama u Parizu.

Villarreal je poveo golom bivšeg igrača Arsenala Nicolasa Pepea, sredinom nastavka izjednačio je Silva. Horkaš je čuvao svoju momčad, branio sjajno, ali u finišu je još dva puta kapitulirao. Thierno Barry je u 84. minuti zabio za 2-1, dok je konačnih 3-1 u sedmoj minuti sudačke nadoknade postavio Baena.

Horkaš je ponikao u omladinskoj školi Dinama kalio se na posudbama u Zrinjskom, Varaždinu i Posušju, a onda preselio u Bugarsku gdje je u dresu Lokomotiv Plovdiva proglašen najboljim golmanom lige. Ovog je ljeta prešao u Las Palmas, a sad sjajno koristi ozljedu iskusnog nizozemskog golmana Jaspera Cillessena i dokazuje se na velikoj sceni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO