Obavijesti

Sport

Komentari 6

VIDEO Golmana Reala gađali su misterioznom vrećicom. Diego Simeone: Kaznite provokatora

VIDEO Golmana Reala gađali su misterioznom vrećicom. Diego Simeone: Kaznite provokatora

ATLETICO - REAL 1-1 Vatreno je bilo u okršaju madridskih klubova na Metropolitanu, prekid je nakon gola gostiju trajao 15-ak minuta zbog sile predmeta usmjerenih prema Coutroisu, Atletico je identificirao izgrednika

VIDEO

Navijači Atlética poludjeli su i prekinuli madridski derbi protiv Reala nakon vodećeg gola ljutog rivala koji je zabio Éder Militão u 64. minuti. Prekid je trajao 15-ak minuta, a onda je domaćin u 95. minuti došao do boda (1-1) zahvaljujući golu Ángela Corree.

Pokretanje videa...

Igrači Real Madrida slave naslov 05:30

Thibaut Courtois zdušno je proslavio gol suigrača pred navijačima bivšeg kluba, koji mu je ispred stadiona postavio ploču zbog igara od 2011. do 2014. Navijači su je uništili uoči utakmice, a onda su Realova golmana i zasuli kojekakvim predmetima sredinom drugog poluvremena. I to u dva navrata, pa sudac nije imao drugog izbora nego povući igrače s terena.

- Moramo igrati, je*ote - povikao je Atléticov veznjak Koke pokušavajući umiriti svoje navijače.

Belgijac je skupljao sve te stvari i sklanjao ih s terena, a jedna od njih bila je i bijela vrećica nepoznata sadržaja. Neki smatraju kako su se unutra nalazile fekalije, drugi pak da je samo u pitanju bila hrana. Kako god, Courtois će je u svakom slučaju zapamtiti.

"Osuđujuemo bacanje predmeta s dijela južne tribine u 68. minuti utakmice protiv Reala. Od prvog trenutka bacanja klupski odjel za sigurnost radi s policijom na lociranju umiješanih, a jednog od njih već smo identificirali. Izgrednike za ovaj incident ozbiljno ćemo kazniti. Takvim stvarima nema mjesta u nogometu i kaljaju imidž stadiona koji je priredio spektakularnu atmosferu s više od 70.000 navijača na tribinama. Velika većina njih uzorno se ponašala", priopćili su iz Atlética.

Trener "colchonerosa" Diego Simeone ne bi kažnjavao samo bacače predmeta, nego i Courtoisa.

- Klub će odlučiti što s ljudima koji su počinili te incidente, oni nam ne trebaju. Ali to ne opravdava postupke onih koji huškaju, i njih treba kazniti. Pazi što radiš, treba kazniti i onog koji provocira. Courtoisu se to dogodilo i na Bernabéuu. To se ne smije događati - rekao je Diego Simeone.

Njegova je momčad u finišu utakmice ostala bez igrača jer je Marcos Llorente nakon intervencije VAR sobe dobio izravan crveni karton, a Luka Modrić igrao je do 86. minute. Remiju u derbiju najviše se razveselila Barcelona koja je ostala vodeća s 21 od moguća 24 boda. Real je drugi s 18, Atleti treći sa 16.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

VIDEO Evo što voze Joško Gvardiol i zvijezde Cityja! Svi pričaju o Hrvatu i Balkanu...
'KRALJ I IZVAN TERENA'

VIDEO Evo što voze Joško Gvardiol i zvijezde Cityja! Svi pričaju o Hrvatu i Balkanu...

MANCHESTER - Jedan tiktoker snimio je igrače Cityja po dolasku na nedjeljni trening, a limeni ljubimac Joška Gvardiola izdvajao se od ostalih. Došao je, naime, u Golfu osmici

Udala se Schumacherova kći, Michael se pojavio na svadbi?! Bild: 'Svi su odložili mobitele'
ŠUŠKA SE ŠUŠKA...

Udala se Schumacherova kći, Michael se pojavio na svadbi?! Bild: 'Svi su odložili mobitele'

Je li Schumi zaista bio prisutan na vjenčanju u subotu? Moguće. Čak i vrlo moguće. Međutim, nije bio u vrtu, gdje su bili ostali uzvanici, od kojih neki ne pripadaju najužem obiteljskom krugu od povjerenja, piše Bild
Rijeka - Hajduk 0-0: Bez golova i pobjednika u Jadranskom derbiju! 'Bijeli' ostaju na vrhu
REMI NAKON PET GODINA

Rijeka - Hajduk 0-0: Bez golova i pobjednika u Jadranskom derbiju! 'Bijeli' ostaju na vrhu

Prava se "šahovska" bitka odigrala na Rujevici večeras, praktički nije bilo čistih prilika sve do 90. minute u kojoj Stipe Perica "ni iz čega" dolazi u izglednu situaciju u kaznenom prostoru, ali puca preko gola