Obavijesti

Sport

Komentari 4

VIDEO Drama u reprezentaciji Nizozemske nakon pobjede nad BiH! Izbornik razdvojio suigrače

VIDEO Drama u reprezentaciji Nizozemske nakon pobjede nad BiH! Izbornik razdvojio suigrače

Nizozemci su u nedjelju odradili lakši trening nakon 'petarde' BiH, a Timber je u jednom trenutku oštro ušao u duel protiv Weghorsta, koji je primio udarac po gležnju. I tada je zaiskrilo

VIDEO

Incident između Arsenalova braniča Jurriena Timbera i bivšeg napadača Manchester Uniteda, Wouta Weghorsta, obilježio je trening nizozemske nogometne reprezentacije u nedjelju. Podsjetimo, izabranici Ronalda Koemana pobijedili su Bosnu i Hercegovinu u prvoj utakmici Lige nacija 5-2, a u srijedu igraju protiv Mađarske (20.45 sati).

Nizozemci su u nedjelju odradili lakši trening nakon 'petarde' BiH, a Timber je u jednom trenutku oštro ušao u duel protiv Weghorsta, koji je primio udarac po gležnju. 

Weghorstu taj udarac nije dobro sjeo. Pao je na travnjak u boli, a nakon što se sabrao, ustao se na noge i unio u lice suigraču iz reprezentacije. Situaciju je morao smiriti izbornik Koeman, koji je obojici poručio da smire tenzije. 

Nations League - League A - Group 3 - Netherlands v Bosnia & Herzegovina

I dok je Timber to učinio, Weghorstu je trebalo malo duže kako bi se ispuhao. I na kraju treninga je mrmljao samom sebi u bradu iz frustracije, a čak ga je pokušao smiriti suigrač Jan Paul van Hecke. Ni to nije pomoglo, a Koeman je poput tete u vrtiću pokušao popraviti situaciju.

- Nešto sam rekao Timberu, nešto sam rekao njima. A sad je bilo dosta! - vikao je nizozemski izbornik na svoje igrače. 

U svakom slučaju, za Nizozemsku je najbitnije kako Weghorst, koji je zabio jedan gol protiv Bosne i Hercegovine, nije pretrpio ozljedu tijekom treninga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO