Obavijesti

Sport

Komentari 9

VIDEO Delije unatoč zabrani paradiraju Milanom, policija ih traži: 'Ima li u hotelu još Srba?'

VIDEO Delije unatoč zabrani paradiraju Milanom, policija ih traži: 'Ima li u hotelu još Srba?'

Navijačima Crvene zvezde zabranjen je dolazak na utakmicu protiv Intera u drugom kolu Lige prvaka, ali oni su svejedno došli u grad i pozdravili momčad

VIDEO

Talijanska policija je na nogama ovih dana zbog dolaska Crvene zvezde u Milano na utakmicu drugog kola Lige prvaka protiv Intera ovaj utorak od 21 sat. Navijačima srpskog prvaka zabranili su dolazak na utakmicu iz sigurnosnih razloga i ranijeg obračuna s navijačima Rome, ali to u praksi baš i nije funkcioniralo.

Naime, večer uoči utakmice skupina od 50-ak Delija imala je korteo milanskim ulicama, probila se do hotela gdje je boravila njihova momčad i bakljadom i pjesmom pružila im je podršku. Oni su izašli i pozdravili ih, a onda je stigao neočekivani odgovor talijanske policije u rano jutro.

Policija je, naime, u 6 sati upala u hotel gdje su odsjeli srpski novinari i provjeravala putovnice i novinarske akreditacije uglavnom mlađim ljudima. Tražila je među njima navijače Zvezde koji su negdje morali provesti noć, ali nije pronašla ništa sporno, pišu srpski mediji.

- Tko ste vi, što radite ovdje? Ima li u hotelu još Srba - ispitivali su policajci, izvijestio je Blic.

Inter je dakako ogromni favorit (koeficijent 1,15), na Zvezdu je ogromnih 15,8, ali više od same utakmice, gdje se očekuje glatka pobjeda "nerazzurra", moglo bi biti napeto na tribinama San Sira i oko stadiona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO