VIDEO Dalić je otkrio anegdotu zašto je kaznio Luku Modrića | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 0

VIDEO Dalić je otkrio anegdotu zašto je kaznio Luku Modrića

ZAGREB - "Imali smo sastanak u 12:30 u Egiptu i nitko nikad ne kasni. Kako je sat bio naprijed, nije bilo Luke Modrića. Da ste vidjeli samo atmosferu, gledalo se na sat. Nema Luke, ustaje se Vida i broji sekunde. Nakon dvije-tri minute trči Luka u sprintu. Doživio je ovacije, ali je platio kaznu", ispričao je izbornik "vatrenih" Zlatko Dalić na panelu Ponosno i ponizno kroz uspjehe (i neuspjehe).

Pokretanje videa...

Dalić o kazni za Modrića 03:21

Luka Modrić donio je odluku o budućnosti u Real Madridu. Više pročitajte OVDJE.

VIDEO Dinamo otvorio trening, skupilo se 200-tinjak navijača. Predstavilo se novo pojačanje

ZAGREB - Dinamo je s pripremama krenuo 1. srpnja. Trenirat će na svome stadionu do 8. srpnja kada sele u austrijski Bad Radkersburg gdje će boraviti do 17. srpnja i odigrati šest prijateljskih utakmica. Prije odlaska na udarni dio priprema u Austriju, Sergej Jakirović je odlučio otvoriti trening za navijače. Njih 200-tinjak se okupilo na tribinama Hitrec-Kacijana, vidjeli su na djelu novo pojačanje Španjolca Raula Torrentea, dok je Takuya Ogiwara, Japanac kojeg obožavaju u svlačionici, obojio kosu u plavo. Podsjetimo, Marko Pjaca, Arber Hoxha, Martin Baturina i Bruno Petković priključit će se momčadi 8. srpnja.

Pokretanje videa...

Trening Dinama 01:41

VIDEO Spektakularni video s Međunarodne svemirske stanice: 'Ples polarne svjetlosti'

MEĐUNARODNA SVEMIRSKA STANICA: Na Twitter profilu Međunarodne svemirske postaje objavljena je spektakularna snimka koja prikazuje zelenu polarnu svjetlost 400 km iznad Zemlje. "Ovo je prirodni vatromet, pogledajte zelenu svjetlost kako pleše na nebu", poručuju iz ISS-a.

Pokretanje videa...

Svemirska postaja snima svjetla polarne svjetlosti 250 milja iznad Zemlje 01:04

VIDEO Požar na otoku Murteru: Gase ga 3 kanadera, vatrogasci uspjeli zaustaviti širenje vatre

MURTER - U petak popodne buknuo je požar na otoku Murteru. Na terenu je 30 vatrogasaca, a požar su gasila i 3 kanadera. Vatrogasci su uspjeli zaustaviti širenje, a nema ugroza za kuće i stanovnike. ''Zapalilo se raslinje i makija, još ga gasimo, ali najbitnije je da smo zaustavili širenje. Moram napomenuti da smo u jednom trenutku stali jer je netko nadlijetao dronom. Molimo ljude da ne ometaju ni naše zemaljske ni zračne snage i da se udalje od požarišta, a ne da snimaju, rekao nam je Darko Dukić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije.

Pokretanje videa...

Požar na Murteru 05:22

VIDEO Američka zastava i pravi show: 'Magična' sfera obasjala je Las Vegas za veliki praznik...

LAS VEGAS: Spektakularni prizori stižu nam iz Las Vegasa. Popularna "Sfera" , velika okrugla dvorana visoka 111, a široka 157 metara, na svojoj je vanjštini, na tisućama LED ekrana, vrtjela kadrove povodom američkog Dana nezavisnosti... "Nikad nisam vidio nešto ovako, izgleda kao planet", nizali su se komentari Amerikanaca, koji su Sferu mogli vidjeti u sjaju i s nekoliko kilometara udaljenosti.

Pokretanje videa...

Sphere slavi prvu godišnjicu predstavom Četvrtog srpnja 01:12

VIDEO Izložba brodogradnje: 'Stogodišnjaci iz našega mula'

BETINA - U muzeju betinske drvene brodogradnje otvorena je izložba 'Stogodišnjaci iz našega mula' koja pruža fascinantan uvid u spoj umjetnosti, tehničke vještine i povijesti brodogradnje. Ova izložba nije samo hommage vještini i kreativnosti brodomaketara Nenada Bojmića, već i edukativna platforma koja ističe važnost povijesnih i suvremenih tehnika u brodogradnji.

Pokretanje videa...

U Muzeju betinske drvene brodogradnje otvorena je izložba "Stogodišnjaci iz našeg mula" 04:02

VIDEO Pogledajte susret Orbana i Putina: 'Pričali smo o Ukrajini'

MOSKVA - Mađarski premijer Viktor Orban u petak se u Moskvi sastao s Vladimirom Putinom. Orban je poručio da je posjet u sklopu mirovne misije. Jedna od tema o kojoj su razgovarali je Ukrajina. “Broj zemalja koje mogu razgovarati s obje strane sukoba brzo se smanjuje”, rekao je Orban na sastanku s Putinom.

Pokretanje videa...

Putin kaže Orbanu da je spreman razgovarati o 'nijansama' ukrajinskog sukoba 01:36

Sesvećanka srušila Guinnessov rekord: 62 marinca u tri minute!

SESVETE - Paula Puđak (22) u četvrtak je oborila Guinnessov rekord po broju marinaca u tri minute. Napravila ih je 62, sedam više od prošlog. "Već smo na treningu triput u zadnja dva tjedna rušili rekord, bilo nas je strah kako će Paula reagirati na punu dvoranu i kamere. Bilo je važno smiriti disanje", rekao je trener Josip Araći. Idući je plan rušiti 60-minutni (840) pa 12-satni rekord (5400).

Pokretanje videa...

Paula iz Sesveta oborila Guinnessov rekord: Napravila 61 marinca u tri minute 00:54

VIDEO U Zagrebu gorjela garaža u kojem je bio viljuškar na plin

ZAGREB - Buknuo je požar u garaži koja se nalazi u Golom Bregu. Od JVP Zagreb doznajemo kako su dojavu primili u 13, 24 sati te da se u garaži nalazi viljuškar na plin i na njemu je plinska boca. Dolaskom na teren, požar su brzo stavili pod kontrolu. Objekat ima betonsku deku pa požar srećom nije prešao na krovište, a vlasnik je izvukao viljuškar i radni stroj. Na gašenju su bili s četiri vozila, dva JVP i dva DVD.

Pokretanje videa...

Požar u Botincu 00:21

VIDEO Premijeri odlaze i dolaze, a Larry ostaje: Njega ni malo ne dira promjena vlasti u Britaniji

LONDON: Mačak Larry, stanovnik Downing Streeta 10, rezidencije britanskih premijera, nije pretjerano dirnut promjenom vlasti u Velikoj Britaniji... Larry je danas malo prošetao po cesti, pričekao ispred vrata, a onda su ga pustili unutra. Podsjećamo, Keir Starmer obećao je donijeti promjene Velikoj Britaniji kao njezin sljedeći premijer nakon što je njegova Laburistička stranka u petak uvjerljivo pobijedila na parlamentarnim izborima, okončavši 14 godina vladavine konzervativaca..

Pokretanje videa...

Larry, mačak iz Downing Streeta kojeg nije zabrinuo politički potres u Ujedinjenom Kraljevstvu 02:06

Što napraviti kada veza postane rutina? 'Prisjetite se početka'

Klinička psihologinja Danijela Ostojić otkriva kako se izvući iz osjećaja rutine u vezi i je li to normalna pojava. Pogledajte video i na YouTube kanalu te TikTok profilu 24sata
VIDEO