VIDEO Dalić gostovao u spotu za himnu navijača. Stiže i HNS-ova | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 7

VIDEO Dalić gostovao u spotu za himnu navijača. Stiže i HNS-ova

VIDEO Dalić gostovao u spotu za himnu navijača. Stiže i HNS-ova

Ma bit će pobjeda, poručio je izbornik u spotu Mejaša za pjesmu "Milijun suza (Moja Hrvatska)" koja je objavljena ovaj tjedan. U petak će navijači moći čuti i stvar iz radionice Tihe Orlića i Pere Galića

VIDEO

Nešto više od dva tjedna ostalo je do početka Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj. Pažnja navijača polako se s klupskog polja prebacuje na reprezentacije koje su počele s pripremama za završni turnir, a u Hrvatskoj na vidjelo jedna po jedna izlaze nove navijačke pjesme za nabrijavanje atmosfere po kafićima i trgovima... Nadamo se, i dočecima junaka "vatrenih".

U jednoj od njih, naziva "Milijun suza (Moja Hrvatska)" koju izvode Mejaši, gostovao je i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić. Nije zapjevao, ali je za mikrofonom, samouvjereno poručio: "Ma bit će pobjeda!". Autor glazbe i teksta je Nikola Bosilj, osnivač i frontmen grupe, aranžman je uz njega potpisao Voljen Mlakar, a u ulozi nogometnog komentatora našao se Saša Grabarić.

POGLEDAJTE SPOT:

U spotu se pojavljuju i kadrovi s veličanstvenog dočeka Dalića i varaždinskog dijela reprezentacije nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji 17. srpnja 2018., kad su deseci tisuća ljudi napunili Kapucinski trg i okolne ulice.

Nakon Mejaša i Zaprešić Boysa, koji su prije nekoliko dana objavili pjesmu "Ludilo", na red će ovaj tjedan doći i službena himna Hrvatskog nogometnog saveza za predstojeći Euro naziva "Najbolja kad je najteže". Izvode je Tiho Orlić i Opća opasnost. Njena će premijera biti ovaj petak, a javnosti će se, između ostalih, prvi put u ulozi ambasadora obratiti bivši reprezentativac Šime Vrsaljko.

Pokretanje videa...

Nova himna 'vatrenih' za Euro 2024. 00:42
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

UŽIVO Transferi: Beljo pojačava Rapid, Gorica napunila blagajnu
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Beljo pojačava Rapid, Gorica napunila blagajnu

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu