Obavijesti

Sport

Komentari 6

VIDEO City s Gvardiolom izgubio od Milana, Celtic razbio Chelsea

VIDEO City s Gvardiolom izgubio od Milana, Celtic razbio Chelsea
7

U noći sa subote na nedjelju engleski velikani odigrali su tri pripremne utakmice na tlu SAD-a. Celtic je pobijedio Chelsea 4-1, Milan bio bolji od Manchester Cityja 3-2, a Arsenal je svladao Manchester United 2-1

VIDEO

S čak 4-1 su nogometaši Celtica svladali Chelsea u prijateljskom ogledu na američkoj turneji, koji je odigran u gradu Notre Dameu, u državi Indiana.

Soccer: International Friendly Soccer-Celtic at Chelsea

U prvom poluvremenu Celtic je došao do dva pogotka prednosti, a strijelci su bili O'Riley u 19. i japanski nogometaš Furuhashi u 33. minuti. Chelsea je potpuno potonuo u završnom dijelu susreta nakon što je prvo Luis Henrique Palma, igrač iz Hondurasa, zabio za 3-0 u 76. minuti, dok je samo tri minute kasnije Johnston povećao na 4-0.

Chelsea je ipak došao do počasnog pogotka, Nkunku je u 89. minuti realizirao jedanaesterac za konačnih 4-1 škotskog prvaka. Chelsea će do kraja američke turneje još igrati protiv meksičke Americe, Manchester Cityja i madridskog Reala.

Prije ove pobjede Celtic je 4-3 pobijedio i aktualnog prvaka engleske Premier lige Manchester City koji je izgubio i od Milana u New Yorku, dok je Arsenal u Inglewoodu bio bolji od Manchester Uniteda 2-1.

Premda je Norvežanin Haaland u 19. minuti doveo Manchester City u vodstvo, do odmora je Milan imao prednost nakon dva pogotka Lorenza Colomba, u 30. i 34. minuti.

McAtee je u 55. minuti izjednačio na 2-2, dok je pobjedu Milanu osigurao Nasti golom u 78. minuti. Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol je za City zaigrao od 79. minute, dok Mateo Kovačić nije ulazio u igru.

Soccer: International Friendly Soccer-Champions Tour-AC Milan at Manchester City

Na drugoj strani SAD-a, u kalifornijskom Inglewoodu, Arsenal je svladao Manchester United 2-1 koji je poveo golom Rasmusa Hojlunda u 10. minuti. Izjednačio je Gabriel Jesus pogodivši u 26. minuti, dok je pobjedu Arsenalu osigurao još jedan njegov Brazilac, Gabriel Martinelli je devet minuta prije kraja pogodio za 2-1.

Soccer: International Friendly Soccer-Manchester United at Arsenal
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Poljaci zgroženi Osijekom: Vrijeme kao da je stalo, zračna luka je poput školske dvorane
NEMAJU POHVALNE RIJEČI

Poljaci zgroženi Osijekom: Vrijeme kao da je stalo, zračna luka je poput školske dvorane

Zato, kada dođete u Opus Arenu osjetite prije svega veliki kontrast između najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj i grada u kojemu modernog nema nigdje, dodao je poljski novinar Jacob Seweryn