Obavijesti

Sport

Komentari 2

VIDEO Bivši hajdukovac heroj Slovenije! Čudesnim golom od prečke razveselio Matjaža Keka

VIDEO Bivši hajdukovac heroj Slovenije! Čudesnim golom od prečke razveselio Matjaža Keka

Jan Mlakar je ovoga ljeta napustio Poljud, a nakon odlaska dao je par vrhunskih golova. Navijači splitske momčadi pitaju se jesu li ga se olako riješili, pogledajte golčinu koju je dao Kazahstanu u Ligi nacija

VIDEO

U susretu četvrtog kola skupine 3. drugog ranga Lige nacija, Slovenija je na teškom gostovanju u Almatiju pred 20-ak tisuća gledatelja pobijedila Kazahstan 1-0 ostavši u igri za prolaz u elitu.

Odmah treba istaknuti da je pogodak vrijedan tri boda i velike pobjede zabio bivši i donedavni igrač Hajduka Jan Mlakar (25) kojeg se Hajduk riješio u ljetnom prijelaznom roku!

Domaćin je bolje otvorio utakmicu, Kazahstanci su pritisnuli Sloveniju Matjaža Keka i stvorili nekoliko sjajnih šansi. Istaknuo se Abat Ajmbetov koji je u 17. minuti zatresao prečku.

Slovenija se uspjela sabrati u nastavku i zaigrala je dosta bolje, a ključni trenutak dogodio se u 55. minuti. Erik Janža ga je proigrao, a Jan Mlakar je s 20-ak metara fantastično zakucao loptu pod prečku. Domaći golman Igor Šacki bio je nemoćan.

>> VIDEO: GOL JANA MLAKARA

Slovenci su se slavljem u Kazahstanu probili na drugo mjesto skupine i imaju isto bodova kao i vodeća Norveška koja ima susret manje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO