Obavijesti

Sport

Komentari 0

VIDEO Bayer okrenuo Wolfsburg receptom iz prošle sezone! Pogledajte gol odluke Bonifacea

VIDEO Bayer okrenuo Wolfsburg receptom iz prošle sezone! Pogledajte gol odluke Bonifacea
4

Lovro Majer nije nastupio za "vukove" zbog ozljede. Kao i nebrojeno puta prošle sezone, "apotekari" su do pobjede stigli u sudačkoj nadoknadi. Ovog puta heroj je Victor Boniface koji je zabio u trećoj minuti nadoknade

VIDEO

U susretu 4. kola njemačke Bundeslige Bayer Leverkusen je pobijedio Wolfsburg sa 4-3 postigavši odlučujući pogodak u trećoj minuti sudačke nadoknade. Prvi gol postigli su gosti već u petoj minuti susreta, a strijelac je bio Nordi Mukiele pogodivši vlastitu mrežu.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Slavlje i tuga navijača na finalu Europske lige 03:08

Bayer je okrenuo rezultat golovima Floriana Wirtza (15.) i Jonathana Taha (32.). Međutim, Wolfsburg je do kraja poluvremena s dva gola stigao do prednosti 3-2. Strijelci su bili Sebastiaan Bornauw (37.) i Mattias Svanberg (45+1.). Njemački prvak je uspio izjednačiti u 48. minuti preko Piera Hincapiea.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE.

Bundesliga - Bayer Leverkusen v VfL Wolfsburg

U završnici susreta Wolfsburg je ostao s igračem manje nakon što je u 88. minuti isključen Yannick Gerhardt. "Vukovi" su u minutama koje su uslijedile "parkirali autobus" u svoj kazneni prostor. Međutim nije pomoglo. "Kraljevi završnice" su još jednom u posljednjim trenucima susreta izborili pobjedu, a gol vrijedan tri boda zabio je Victor Boniface u trećoj minuti nadoknade. Lovro Majer nije nastupio za Wolfsburg zbog ozljede.

Bundesliga - Bayer Leverkusen v VfL Wolfsburg

Bayer Leverkusen je sada drugi s devet bodova, tri manje od lidera Bayern Munchena. Wolfsburg drži 13. poziciju s tri boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Gotovo je, Bjelica danas stiže u Dinamo! A član uprave odlazi?
STIGAO BIJELI DIM

Gotovo je, Bjelica danas stiže u Dinamo! A član uprave odlazi?

Nenad Bjelica je tijekom jutra riješio svoj status s Union Berlinom, a s njim u Dinamo dolaze Nino Bule, Danijel Jumić, Jasmin Osmanović, Leo Sovina i njegov sin Luka. Iz 'stare' garde tu ostaju dvojica