Obavijesti

Sport

Komentari 5

VIDEO Australske tenisačice su testirale antiseks krevete na OI

VIDEO Australske tenisačice su testirale antiseks krevete na OI

Osim susreta najboljih sportaša svijeta, Igre su često i mjesto gdje se druženja pretvore u intimne odnose. Stoga organizatori Olimpijskih igara svaki put osiguraju i velik broj prezervativa. Ove godine preko 300 tisuća

VIDEO

Olimpijske igre u Parizu počinju za tri dana. Ceremonija otvaranja je u petak 26. srpnja, prvi sportaši na terene izlaze idući dan, a u subotu će u kvalifikacijama sudjelovati čak 12 hrvatskih sportaša.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrana na OI-u u Parizu

Pokretanje videa...

Hrana na Olimpijskim igrama u Parizu 02:49

Kartonski "antiseks" kreveti

Dosta sportaša već je stiglo u Pariz i smjestilo se u olimpijsko selo gdje će boraviti narednih nekoliko dana, dok im traju obaveze na Igrama. Kao i protekle Igre, tako će i ove spavati na kartonskim, recikliranim krevetima koji su 2021. u Tokiju prozvani antiseks krevetima zbog slabije kvalitete i nešto manje nosivosti.

Poznato je da su Olimpijske igre, osim susreta najboljih sportaša svijeta, često i mjesto gdje se druženja pretvore u intimne odnose. Stoga organizatori Olimpijskih igara svaki put osiguraju i velik broj prezervativa. Francuski organizatori ove godine su ih osigurali preko 300 tisuća.

Da bi stale na kraj nagađanjima, dvije australske tenisačice, Daria Saville i Ellen Perez, odlučile su provjeriti čvrstoću kartonskih kreveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Saville (@daria_sav)

Kreveti prošli test

Testirale su ih na nekoliko načina, od raznih skokova do vježbanja voleja na njemu. I, prema prikazanoj snimci, čini se da su kreveti prošli test.

Inače, ovakvi kreveti predstavljeni su 2021. u Tokiju dok je trajala pandemija koronavirusaMeđunarodni olimpijski odbor obećao je tada da će pokušati suzbiti bliskost sportaša tijekom oporavka i odmora. Ovo je bilo jedno od rješenja.

Danas ovakvi kreveti imaju nosivost do 200 kilograma što je, daje se zaključiti, normalna nosivost jednog kreveta u kojeg stanu dvije osobe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne