Obavijesti

Sport

Komentari 0

VIDEO Asistencija Ivanušeca u porazu Feyenoorda, još su četiri kluba osigurala nokaut fazu

VIDEO Asistencija Ivanušeca u porazu Feyenoorda, još su četiri kluba osigurala nokaut fazu

Luka Ivanušec je u igru ušao u 70. minuti, a sedam minuta poslije je nakon njegovog ubačaja iz kuta Mats Wieffer glavom svladao Jana Oblaka u porazu od Madriđana 1-3

VIDEO

Barcelona, Borussia Dortmund, Atletico Madrid i Lazio su momčadi koje su u utorak osigurale plasman u osminu finala nogometne Lige prvaka te sada imamo deset poznatih klubova koji će se natjecati u nokaut fazi elitnog europskog natjecanja.  

Barcelona je mjesto u osmini finala osigurala pobijedivši Porto 2-1 na Olimpijskom stadionu u Barceloni. Za Porto su kobni bili Portugalci. Pepe je doveo goste u vodstvo u 30. minuti, ali je samo dvije minute poslije Joao Cancelo izjednačio. Strijelac se u 57. minuti prometnuo u asistenta za pobjednički pogodak, a njegov je ubačaj u mrežu pospremio Joao Felix.

Champions League - Group H - FC Barcelona v FC Porto

Barcelona je s 12 bodova na vrhu ljestvice, a Porto i Šahtar imaju po devet bodova. Te će dvije momčadi u međusobnom dvoboju u Portu odlučivati u posljednjem kolu koja će se od njih pridružiti Barceloni u osmini finala iz skupine H.

U skupini E je sve odlučeno pobjedom Atletico Madrida 3-1 na gostovanju kod Feyenoorda u Rotterdamu i trijumfom Lazija koji je u Rimu svladao Celtic s 2-0 uz dva gola Cire Immobilea (82, 85). Za Feyenoord su kobni bili njegovi igrači, jer su dva od tri pogotka gostiju zapravo bili - autogolovi. Prvo je Geertruida u 14. minuti prevario svog golmana za 1-0, da bi Gimenez u 81. minuti za konačnih 3-1 glavom svladao Bijlowa, kao da je napadač madridske momčadi. Jedini gol igrača Atletica bio je onaj za 2-0, a strijelac je bio Mario Hermoso, sjajnom reakcijom u kaznenom prostoru, kad je iz okreta uspio prebaciti domaćeg golmana.

Champions League - Group E - Feyenoord v Atletico Madrid

U golu domaće momčadi svoju je ulogu imao i hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec koji je u igru ušao u 70. minuti, a sedam minuta poslije je nakon njegovog ubačaja iz kuta Mats Wieffer glavom svladao Jana Oblaka. Asistenciju možete pogledati OVDJE. Atletico (11 bodova) i Lazio (10) će u zadnjem kolu u Madridu odlučivati o prvom i drugom mjestu, a Feyenoord (6) će svoj europski put na proljeće nastaviti u Europskoj ligi bez obzira na ishod dvoboja sa Celticom (1).

U skupini F Borussia Dortmund je velikim trijumfom (3-1) nad Milanom na San Siru kolo prije kraja osigurala plasman u osminu finala, a za prvo mjesto će joj biti dovoljan i bod kod kuće protiv PSG-a u zadnjem kolu. Za treću uzastopnu pobjedu "crno-žutih" velike zasluge ima Marco Reus koji je u 10. minuti realizirao kazneni udarac za 1-0, a potom u 69. minuti asistirao Karimu Adeyemiju za konačnih 3-1. Milan je mogao prvi povesti već u 6. minuti, ali je gostujući vratar Gregor Kobel obranio penal Olivieru Giroudu. Samuel Chukwueze je uspio izjednačiti u 37. minuti, ali to je ostao jedini pogodak domaće momčadi. Za drugo vodstvo Borussije strijelac je u 59. minuti bio Jaime Bynoe-Gittens.

Champions League - Group F - AC Milan v Borussia Dortmund

Borussia je prva s 10 bodova, PSG je drugi sa sedam bodova, a po pet imaju Newcastle i Milan. Nijemci su jedini sigurni da nastavljaju svoj put i u nokaut fazi Lige prvaka, a priliku da im se pridruže imaju sve tri preostale momčadi. U zadnjem kolu Borussia će ugostiti PSG, a Newcastle je domaćin Milanu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne