Obavijesti

Sport

Komentari 44

Veliki preokret: Ništa od Serie A, Perišić odlazi u Nizozemsku!

Veliki preokret: Ništa od Serie A, Perišić odlazi u Nizozemsku!

Perišić je bio blizu Monze, čak je i gledao njihovu utakmicu protiv Intera, ali na kraju je dobio ponudu nizozemskog prvaka PSV-a koju je prihvatio

VIDEO

Prije više od mjesec dana Ivan Perišić odigrao je posljednju utakmicu za Hajduk, a krajem kolovoza je i službeno raskinuo sa splitskim klubom. Hrvatski reprezentativac od tada je u potrazi za novim klubom, povezivali su ga s Genoom, Comom i Fiorentinom, a u nedjelju je na Giuseppe Meazzi gledao utakmicu svog bivšeg kluba Intera i Monze (1-1).

Pokretanje videa...

Trening hrvatske nogometne reprezentacije 00:47

Talijanski mediji bili su uvjereni kako je to znak da se Perišić vraća u Serie A i da će uskoro potpisati za Monzu čiji predsjednik Adriano Galliani ga želi dovesti. No, doznajemo kako hrvatski reprezentativac ipak odlazi u nizozemski PSV! Dogovorili su sve detalje, uskoro bi trebali potpisati ugovor, a onda će vijest postati i službena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Veliki preokret: Ništa od Serie A, Perišić odlazi u Nizozemsku! 00:57

Naše informacije potvrdio je i Fabrizio Romano koji piše kako su pregovori u poodmakloj fazi. Bila bi to dobitna kombinacija za obje strane. Nizozemski prvak bi s njim proširio roster i dobio iskusnog igrača koji bi bio mentor mlađima, ali i od velike pomoći u napornom ritmu utakmica.

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka (arhiva)

S druge strane, bivši igrač Hajduka dobio bi potrebnu minutažu kojom bi osigurao novi poziv u hrvatsku reprezentaciju, ali i priliku da opet igra najjače europsko klupsko natjecanje, kao i vrlo jako nizozemsko prvenstvo koje spada u jednu od šest najjačih liga na svijetu. No, Ligu prvaka neće moći igrati u ligaškoj fazi natjecanja jer je rok za prijavu igrača prošao pa će participirati samo ako se PSV plasira u play-off.

Perišić je prije desetak dana dobio ukupno 15 minuta u dvobojima protiv Portugala i Poljske, što su mu bili prvi nastupi nakon 8. kolovoza kada je odigrao pola sata protiv Ružomberoka, što mu je bio posljednji nastup za Hajduk. Dugo je bio bez utakmice, ali izbornik Zlatko Dalić otkrio je kako je jako dobro fizički spreman i da ga je iznenadio pa bi 'vatreni' u vrlo dobrom stanju mogao doći u novi klub. No, činjenica je da će mu trebati neko vrijeme da uhvati ritam i dohvati pravu formu koju nije uspio na Poljudu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 44

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!
ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone