Obavijesti

Sport

Komentari 1

Vekić izgubila u dramatičnom meču s Ruskinjom u Pekingu

Vekić izgubila u dramatičnom meču s Ruskinjom u Pekingu
2

Donna je posljednju veliku priliku imala dok je vodila 4-3 u odlučujućem setu. Imala je dvije prilike za break koje nije iskoristila, Andreeva je obranila servis i odjurila prema pobjedi

VIDEO

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić (WTA 20.) ispala je u trećem kolu Masters turnira u Pekingu nakon poraza u napetom meču od dva i pol sata protiv talentirane Ruskinje Mire Andreeve (WTA 22. koja je slavila u tri seta 3-6, 6-4, 6-4. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Donna sletjela u Zagreb i dobila posebnu tortu: 'Tek sam danas svjesna da imam medalju' 00:44

Donna je sjajno otvorila meč, pri rezultatu od 2-2 je uzela servis protivnici i zatim bez imalo problema povela u meču. U drugom je setu bila velika borba, obje su tenisačice sjajno osvajale poene na svojem servisu.

Donna je u petom gemu imala priliku za break koju je Andreeva spasila, a Ruskinja je pri rezultatu od 4-4 slomila Donnu i zatim obranila servis za 1-1 u setovima.

Tennis - Women's Singles Semifinals

Velika borba nastavila se i u početku trećeg seta. Vekić je spasila break loptu u trećem gemu i time povela 2-1, a zatim je uzela servis protivnici i povela 3-1 u odlučujućem setu. Andreeva je, međutim, idući gem bez ikakve muke uzela servis Hrvatici i time se vratila u 'status quo'.

Donna je posljednju veliku priliku imala dok je vodila 4-3. Imala je dvije prilike za break koje nije iskoristila, Andreeva je obranila servis i odjurila prema pobjedi i osmini finala velikog turnira u Kini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

VIDEO Gvardiolu pokazali staru fotografiju i tražili ga autogram. Pogledajte urnebesnu reakciju
CITYJEVA SMICALICA

VIDEO Gvardiolu pokazali staru fotografiju i tražili ga autogram. Pogledajte urnebesnu reakciju

Ekipa iz Manchester Cityja priključila se popularnom trendu s TikToka u kojem ljudima pokažete njihove stare fotografije i molite ih potpis. Prva je žrtva bio Joško Gvardiol kojem se to baš i nije svidjelo, a suigrač Ederson valjao se od smijeha. Mateo Kovačić reagirao je, pak, kulerski: "Ovo je bilo davno, 17 godina... Starim".