Obavijesti

Sport

Komentari 0

Vedran Runje za Nord eclair: Nikad nismo bili jači

Vedran Runje za Nord eclair: Nikad nismo bili jači
1

Igranje u drugoj ligi psihički nas je ojačalo. I dalje radimo na psihološkoj pripremi za novu sezonu, kvalitativno smo dovoljno jaki, kaže golman Lensa

VIDEO

Vedran Runje, 33-godišnji vratar hrvatske reprezentacije i član francuskog Lensa, povratnika u Le Championnat, razgovorao je za tamošnji Nord eclair.
Prošle godine je Lens morao igrati u 2. francuskoj ligi, ali je prilično uvjerljivo izborio povratak. Završili su sezonu na prvome mjestu i opet se našli među dobro poznatim okruženjem.
- Nakon što je prošlo možemo čak govoriti da nam je dobrodošlo igranje u 2. ligi. Psihički vas takva liga ojača i garantiram da ćemo biti jako dobri i opasni sljedeće sezone u 1. ligi - krenuo je u razgovor Vedran Runje, kojeg navijači Lensa obožavaju.
Runje je prošle godine izabran za najboljeg vratara 2. lige te je, slijedom toga, pronašao svoje mjesto i u najboljoj momčadi 2. lige.
- Prevelikog izbora nismo imali. Morali smo se pod hitno vratiti natrag, jer mislim da Lens ipak pripada 1. ligi. Nije bila laka sezona, svaka utakmica je bila veliki test za nas. Sada se i dalje moramo, mislim, više psihički pripremati za 1. ligu. U kvalitativnom smislu smo dovoljno jaki.
Ipak, pravih pojačanja još nije bilo u Lensu.
- Prijalazni rok je jako dug. Uostalom, imam dojam da u cijeloj nogometnoj Europi tijekom ovog prijelaznog roka kupuje samo Real Madrid. Mi ostali čekamo.
Runje se vratio u priči pripremama koje traju.
- Samo neka je zabave na treningu, kao i dosad. Lijepo je da su igrači veseli svako jutro kad se pojave u klupskom okruženju. Zabavno je opet pripremati se za 1. ligu, to nam daje snage. Bit će ovo veselo ljeto, nadam se i sezona - završio je hrvatski vratar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne