LIVE Kramarić: 'Protiv Talijana će biti za*ebano'; Baturina: 'Rezultat je realan, a publika je sjajna' | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 86

Kramarić: 'Protiv Talijana će biti za*ebano'; Baturina: 'Rezultat je realan, a publika je sjajna'

Kramarić: 'Protiv Talijana će biti za*ebano'; Baturina: 'Rezultat je realan, a publika je sjajna'

Opet je sve na nama u zadnjoj utakmici protiv Italije. Sigurno je teško primiti gol u zadnjoj minuti, ali moramo skupiti glave, rekao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
SYLVINHO I HOXHA

Sylvinho: Zaslužili smo pobjedu, igrali srcem i dušom. Hoxha: Hrvatska je jedna od najboljih

Bila je atmosfera kao da smo igrali kod kuće. Prvih 10-15 minuta drugog poluvremena bilo je teško. Morate se uvijek sjetiti da s druge strane imate sjajne momčadi i igrače. Oni su osvajali medalje na svjetskim prvenstvima, igrali finale Lige nacija. Zaslužili smo možda i pobijediti. Zbog ovog rezultata, ali i ovakve atmosfere sjećat ću se ove utakmice cijeli život - rekao je albanski izbornik Sylvinho.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

LUKA MODRIĆ

Modrić: Opet nismo bili pravi, nešto se mora mijenjati. Italija? Ni s pobjedom nismo sigurni...

Izbornik je napravio promjene na poluvremenu i to je donijelo promjene na bolje. Igrali smo dobro sve do zadnjih pet do deset minuta kad smo se povukli iz meni nepoznatog razloga. Dopustili smo im da stvore dvije-tri prilike i zabili su nam gol - komentirao je Modrić.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

DOMINIK LIVAKOVIĆ

Naravno da je šokantno, pogotovo kada u zadnjoj minuti primiš gol. Morali smo puno bolje odigrati prvi poluvrijeme, to treba sada proanalizirati. U drugo poluvrijeme smo odlično ušli, dva gola i preokret. Prodisali smo svi skupa, i igrači i navijači. Nažalost, stvorili su nam tri stopostotne šanse na kraju i nažalost razočarenje. Oni su se dobro branili i obranili, treba pogledati sve, kad se smirimo. Nemamo pravo na kalkulacije, igramo na sve ili ništa. Moramo skupiti glave, rekao je nakon utakmice Dominik Livaković.

Dotaknuo se atmosfere u momčadi.

- Atmosfera je cijelo vrijeme dobra. Svi se slažemo dobro. Naravno, sad smo razočarani nakon ovog šoka na kraju. Imamo dosta dana za oporavak i vjerujem da će to biti dobro na kraju - istaknuo je i dodao:

Sve ovo nam je pokazatelj, osim zadnjih par minuta. Tako trebamo ići i tako to treba izgledati. Vjerujem da će tako biti i iduću utakmicu.

Svoje viđenje utakmice dao je albanski izbornik Sylvinho.

Ovo izjednačenje daje vam šansu da prođete grupu. Što očekujete protiv Španjolske?

- Bila je atmosfera kao da smo igrali kod kuće. Prvih 10-15 minuta drugog poluvremena bilo je teško. Morate se uvijek sjetiti da s druge strane imate sjajne momčadi i igrače. Oni su osvajali medalje na svjetskim prvenstvima, igrali finale Lige nacija. Zaslužili smo možda i pobijediti. Zbog ovog rezultata, ali i ovakve atmosfere sjećat ću se ove utakmice cijeli život.

Prije dvije godine vaš Brazil primio je četiri minute prije kraja produžetka gol protiv Hrvatske. Sad ste s Albancima zabili četiri minute prije kraja za pobjedu nad Hrvatskom.

- Bila je ovo sjajna utakmica, igrali smo srcem i dušom. Razumijem, ja sam Brazilac... Nisam tad bio u Brazilu, ali Hrvatska je jako dobra. Ima izvanrednog izbornika, jako su težak protivnik.

Klaus Gjasula zabio je autogol pa na kraju zabio...

- On je iskusan igrač. Visok je, tehnički nadaren, vješt. Utakmica je bila luda. Čak je i ritam igre bio jako težak, jako brz. Željeli smo ga uvesti. Nažalost, imao je taj peh. Pokušavao je pratiti korak igre, ali u početku mu je bilo teško. Teško je ući s klupe u utakmicu kad je toliko otvorena. Na kraju je postigao gol za 2-2 i na tome mu hvala.

Na kraju svakome po bod. Možda to nije dobar rezultat za vas s obzirom na to da ste vodili i da vas u zadnjem kolu čeka Španjolska.

- Albanskim medijima govorio sam da morate uživati na ovom turniru. Mi smo tek drugi put na Euru. Obećao sam da ćemo se boriti za svaki bod. Rekao sam već da su protivnici u našoj grupi strašni. Ma, zaslužili smo pobijediti ovu utakmicu. Svaki bod važan je za Savez, državu, naciju. Ponosan sam na sve. Uživajmo u ovom trenutku.

Jeste li očekivali više od Hrvatske?

- Da Gjasula nije postigao gol, bili bismo razočarani. Primili smo dva gola u pet minuta... Nije bitan toliko rezultat. Hrvatska, primjerice, protiv Španjolske nije igrala toliko loše koliko rezultat sugerira. Jako je dobro Hrvatska igrala protiv Španjolske, ali bio je pad koncentracije u tih nekoliko minuta. Dobro ste se branili, ali teško je stvoriti išta kad se samo braniš. Mi smo se protiv vas sjajno branili. Hrvatska ima moje potpuno poštovanje. Kod nas nije bilo dobro tih 10-15 minuta drugog poluvremena.

MARIJAN KUSTIĆ

Prije svega, čestitao bih navijačima na podrški i prekrasnoj atmosferi. Opet je sve na nama u zadnjoj utakmici protiv Italije. Sigurno je teško primiti gol u zadnjoj minuti, ali moramo skupiti glave. U drugom poluvremenu smo pokazali želju, pogotovo mladi igrači. Sada treba prespavat i ići na Italiju po pobjedu, rekao je Marijan Kustić.

- Svi imamo očekivanja, kao i mi, tako i igrači. Ja vjerujem u naše igrače, izbornika i stožer u uspjeh protiv Italije - poručio je.

Komentari 86