Obavijesti

Sport

Komentari 645

Portugal - Hrvatska 2-1: Šteta! 'Vatreni' poraženi u sjajnom susretu unatoč pritisku na kraju

Portugal - Hrvatska 2-1: Šteta! 'Vatreni' poraženi u sjajnom susretu unatoč pritisku na kraju
23

Pokušala je naša reprezentacija pritisnuti u zadnjih 15-ak minuta, bilo je tu prilika i polu-prilika, ali izostao je gol za poravnanje. Naše igrače čeka dvoboj protiv Poljske na Opus Areni u nedjelju...

Portugal je pobijedio Hrvatsku 2-1 u 1. kolu Lige nacija u Lisabonu. Golove za domaćina zabili su Dalot u sedmoj minuti i Cristiano Ronaldo u 34., a Dalot je zabio i u svoju mrežu u 41. Hrvatska je u zadnjih 15 minuta pritisnula i tražila izjednačenje, Matanović je bio vrlo opasan u nekoliko navrata, a Petar Sučić debitirao je za reprezentaciju.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Trening hrvatske nogometne reprezentacije 00:47

Statistika utakmice Portugal - Hrvatska:

Portugal je vrlo brzo poveo, strijelac je u sedmoj minuti bio Diogo Dalot. Do kraja prvog dijela nizale su se prilike na obje strane pa je svaka reprezentacija do odmora postigla po jedan pogodak. U 34. minuti je Cristiano Ronaldo povećao na 2-0, dok je strijelac prvog gola Dalot u 41. pogodio vlastitu mrežu. Nakon povratne lopte Sose lopta se od Dalota odbila u mrežu za 1-2 i nadu hrvatske reprezentacije prije drugog dijela.

Susret Portugala i Hrvatske u 1. kolu Lige nacija

U nastavku se smanjio broj pravih prilika, a Hrvatska je u završnom dijelu pritisnula te tražila izjednačenje. Novi reprezentativac Igor Matanović je imao tri prilike, a najbolja je bila ona u 76. minuti kada je dobro pucao pored vratnice.

Susret Portugala i Hrvatske u 1. kolu Lige nacija

U 90. minuti je Andrej Kramarić pogodio vanjski dio mreže i Hrvatska ipak nije uspjela doći do boda u Lisabonu.

Susret Portugala i Hrvatske u 1. kolu Lige nacija

U nedjelju će Hrvatska odigrati utakmicu drugog kola u skupini. Suparnik će biti Poljska na osječkoj Opus Areni, a dvoboj počinje u 20.45 sati. U drugoj utakmici u skupini, Poljaci su pobijedili Škotsku u gostima 3-2. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1. kolo Lige nacija 20.45 , Lisabon, Portugal
Portugal
Dalot 7', Ronaldo 34'
2 : 1
Hrvatska
Dalot (ag.) 41'
Sortiranje događaja
90+5'

Šteta! Gotova je utakmica u Lisabonu, Portugal odnosi pobjedu 2-1, iako je Hrvatska stisnula u zadnjih 15-ak minuta. U svakom slučaju, ovo je bila fantastična utakmica! 

90+4'

Jooj! Perišić je ubacio, a Matanović glavom tukao preko gola. Možda je ovo bila zadnja prilika na utakmici...

90+1

Štetaa! Hrvatska je sada nakon kornera dobila drugu priliku po oduzetoj lopti. Sučić je "špicom" ubacio, a Kramarić lijevom nogom tukao u vanjski dio mreže. Ajmo dečki još malo! 

90'

Vitinha za ovaj potez definitivno neće dobiti fair play nagradu... Ostao je ležati na travnjaku prije nekoliko minuta, vratio se na teren, a onda ponovno signalizirao da ne može i da treba zamjenu. U igru umjesto njega ulazi Pedro Goncalves. 

88'

Iz igre izlazi Cristiano Ronaldo, a ulazi Diogo Jota. 

Komentari 645