Obavijesti

Sport

Komentari 120

'Petarda' Reala usred Madrida! Vinicius zabio tri gola Borussiji, Modrić je igrao do 70. minute

'Petarda' Reala usred Madrida! Vinicius zabio tri gola Borussiji, Modrić je igrao do 70. minute

Luka Modrić dirigirao je igrom Reala 70 minuta, a njegovi suigrači su nakon nepreciznog prvog poluvremena u nastavku probili čvrstu Borussiju s pet golova!

Furiozni Real Madrid s pet komada ispratio je goste iz Dortmunda i trećem kolu Lige prvaka! Ipak, nije to izgledalo toliko bajno nakon prvog poluvremena.

Otvorio je Real utakmicu dobro, bilo je tu poluprilika, ali bez konkretne završnice. Mreže su mirovale do 30. minute kada je Malen zabio nakon sjajne asistencije Guirassyja. Samo četiri minute kasnije, Gittens je povisio na 2-0.

Champions League - Real Madrid v Borussia Dortmund

Ti golovi kao da su dodatno razljutili igrače Reala. U razmaku od 5 sekundi, Rodrygo i Bellingham pogodili su gredu, a Vinicius i Mbappe radili su dar-mar do kraja poluvremena.

Evo koje još pothvate rekorder Luka može ostvariti u Realu! Već u studenom ulazi u top 10...
Evo koje još pothvate rekorder Luka može ostvariti u Realu! Već u studenom ulazi u top 10...

Luka Modrić bio je na svojoj standardnoj razini, s Valverdeom je ravnao veznim redom Reala. U nastavku su 'kraljevi' iskoristili sve ono što su ranije promašili. Mrežu je načeo Rudiger u 60. minuti nakon asistencije Mbappea, a Vinicius je dvije minute kasnije poravnao rezultat.

Nakon izlaska Modrića u 70. minuti, Real je krenuo još okomitije, što ih je zamalo koštalo novim golom, ali sjajni Courtois je obranio udarac Brandta.

Champions League - Real Madrid v Borussia Dortmund

U nastavku akcije Lucas Vasquez je probio po desnoj strani i udarcem iskosa pogodio golmanov desni gornji kut. Na kraju, Vinicius je s dva fantastična gola potvrdio svoj hat-trick. 

U preostalim utakmicama, Arsenal je s minimalnih 1-0 savladao Shakhtar,  Aston Villa je s 2-0 dobila Bolognu, Girona je istim rezultatom pobijedila Slovan, jednako kao i Sporting Sturm iz Graza. Stuttgart je šokirao Juventus s 1-0 usred Torina, a PSG i PSV su u Parizu odigrali 1-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
LIGA PRVAKA, GRUPNA FAZA 21:00 ,
Sortiranje događaja

Gotovo je! Real je nakon nepreciznog prvog poluvremena u nastavku namještio nišanske sprave i s pet komada ispratio goste iz Dortmunda. Igrač utakmice je sjajni brazilac Vinicius s tri gola. Luka Modrić je igrao do 70. minute nakon čega ga je zamijenio Camavinga.

90'+3

Petarda Reala! Hat trick Viniciusa za nevjerojatnu pobjedu Reala protiv Borussije!

90'+3

Konačno je i Stuttgart zabio! Nakon nepriznatog gola i promašenog penala, Toure je zabio za vodstvo momčadi iz Njemačke!

89'

Dvije zamjene kod Reala. Ranije je ušao Tschouameni, a izašao Rodrygo zbog ozljede. Još su ušli Ceballos i Guler, a izašli Mbappe i Bellingham.

87'

Evo i četvrtog gola! Real fantastičnim poluvremenom preokrenuo rezultat protiv Borussije! Vinicius se sam sjurio na gol Borussije, došao do ruba šesnaesterca i fantastično zabio za 4-2!

Komentari 120