Obavijesti

Sport

Komentari 287

VIDEO Lokomotiva - Hajduk 1-1: Kiks Splićana već u drugom kolu

VIDEO Lokomotiva - Hajduk 1-1: Kiks Splićana već u drugom kolu
13

Lokosi su žestoko pritisnuli u zadnjih deset minuta i to im se isplatilo. Baždarića je srušio Sigur, a Duje Čop mirno je realizirao kazneni udarac za konačnih 1-1

Lokomotiva i Hajduk odigrali su 1-1 u drugom kolu HNL-a u Kranjčevićevoj. Splićani su poveli golom Trajkovskog u 81. nakon sjajne asistencije Livaje, a bod domaćinu donosi Duje Čop iz penala u 99. minuti. Niko Sigur srušio je Baždarića, a Čop sigurno realizirao najstrožu kaznu. Lokomotiva dolazi do prvog boda, a Hajduk je na četiri osvojena u dva kola.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Gattuso uvodi red! Odstranio je Ivana Perišića zbog nediscipline 01:03

Statistika utakmice Lokomotiva - Hajduk:

Hajduk je bio na korak do druge pobjede, nakon što su ligašku sezonu otvorili 2-1 pobjedom protiv Slaven Belupa, dok je Lokomotiva bila na rubu drugog poraza nakon uvodnih 0-4 na Rujevici protiv Rijeke. Na koncu je ipak završilo remijem. Hajduk je u Kranjčevićevoj nastupio bez Ivana Perišića kojeg je Gennaro Gattuso udaljio iz momčadi prije putovanja u Zagreb.

Zagreb: Lokomotiva i Hajduk sastali se u 2.kolu SuperSport HNL-a

Prvu priliku na utakmici imao je domaćin u 14. minuti, pucao je Robert Mudražija, ali je Ivan Lučić obranio. Šest minuta kasnije Hajduk je zabio, međutim pogodak Marka Livaje poništen je zbog zaleđa. U 24. minuti ponovo prijete "lokosi", ali Duje Čop nije najbolje reagirao. U 30. minuti udarac je okušao Livaja, ali pored gola. U nastavku susreta prvo uzbuđenje smo vidjeli pred vratima Lokomotive, ali Puktaš nije najbolje reagirao.

Zagreb: Lokomotiva i Hajduk sastali se u 2.kolu SuperSport HNL-a

U 63. minuti sjajnu priliku je imao Aleksandar Trajkovski, ali je pucao ravno u golmana. U 73. minuti sjajnu priliku je imao Livaja, ali je Zvonimir Šubarić odlično reagirao. Bolju igru Hajduk je okrunio vodstvom u 81. minuti. Livaja je dobio jednu dugačku loptu, te odmah uposlio Trajkovskog koji je bio precizan.

Zagreb: Lokomotiva i Hajduk sastali se u 2.kolu SuperSport HNL-a

Blizu izjednačenja Lokomotiva je bila u 85. minuti, sa 20-tak metara je pucao Karačić, ali je Lučić obranio.Kada se već činilo kako će Hajduk osvojiti tri boda, Lokomotiva je u sedmoj minuti nadoknade dobila kazneni udarac kojeg je skrivio Sigur zbog prekršaja nad Baždarićem. S bijele točke siguran je bio Čop.

Večeras se još sastaju Osijek i Dinamo, te Varaždin i Rijeka. Na ljestvici vodi Šibenik sa šest bodova.

>>VIDEO GOLOVA S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE>>

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
2. kolo HNL-a 18.30 , Stadion Kranjčevićeva, Zagreb
Lokomotiva
Čop 90+9'
1 : 1
Hajduk
Trajkovski 81'
Sortiranje događaja
90+10'

KRAAJ! Kakva utakmica u Kranjčevićevoj, na kraju svakome odlazi po bod. Bilo je svega, ali golovi su padali na kraju utakmice. 

90+9'

GOOOL! Čop zabija za izjednačenje duboko u sudačkoj nadoknadi. 

90+7'

PENAL ZA LOKOSE! Kakva neopreznost obrane Hajduka, a Sigur ruši Baždarića i to je penal za domaćina. 

90+6'

Pritišće Lokomotiva i traži gol za izjednačenje, ali to ostavlja i prostora u obrani. Hajduk se grčevito brani, nema još puno do kraja.

90'

Traje veliki pritisak Lokomotive! Duje Čop zaprijetio je iz praktički "mrtvog" kuta, ali Lučić je koncentriran. Igrat će se minimalno sedam minuta sudačke nadoknade. 

Komentari 287