Obavijesti

Sport

Komentari 2

UŽIVO Liga prvaka: Luka Modrić ušao u igru u Lilleu! Golman Juventusa dobio crveni karton

UŽIVO Liga prvaka: Luka Modrić ušao u igru u Lilleu! Golman Juventusa dobio crveni karton
5

Jedini dvoboj na kojem još nema golova jest onaj Aston Ville i Bayerna, s tim da je domaćinu jedan poništen zbog zaleđa. Real gubi u Francuskoj golom Davida iz penala, a u igru su u 57. minuti ušli Modrić i Mbappé

>> Pratite Utakmicu Dinama i Monaca <<

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Drugo kolo Lige prvaka 21 sat ,
Sortiranje događaja
CRVENI ZA GOLMANA!

Openda je pobjegao obrani Juventusa, htio zaobići golmana Juventusa Di Gregorija, ali Talijan je rukom spriječio napadača Leipziga u tom naumu. Sudac isprva to nije vidio, ali uz VAR intervenciju dosudio je crveni karton za goste. "Stara dama" od 59. minute igra s igračem manje...

STATIVA OPENDE!

Leipzig je skoro poveo protiv Juventusa, a Openda je nakon sjajne asistencije za Šeška zamalo i zabio. Gađao je s vrha šesnaesterca, ali pogodio stativu i lopta se odbila van. 

MODRIĆ UŠAO!

Luka Modrić ušao je u igru u Francuskoj za Real Madrid protiv Lillea! Dvostruku zamjenu napravio je Carlo Ancelotti u 57. minuti - iz igre su izašli Endrick i Militao, a ušli su Modrić i Mbappe. 

BENFICA POVISILA!

Portugalska momčad vodi 2-0 protiv Atletico Madrida! Conor Gallagher nagazio je Pavlidisa, a sudac je nakon VAR provjere dosudio penal. Loptu je uzeo slavni Angel Di Maria i zabio za 2-0 u 52. minuti. 

VLAHOVIĆ ZA 1-1!

Točno 20 minuta nakon vodećeg gola Leipziga, Dušan Vlahović u 50. minuti zabija za izjednačenje Juventusa! Asistencija se piše Andrei Cambiasu. 

Komentari 2