Obavijesti

Sport

Komentari 25

Arsenal rutinski slomio PSG, Joško i City potopili klub bivšeg dinamovca, 'petarda' Barcelone

Arsenal rutinski slomio PSG, Joško i City potopili klub bivšeg dinamovca, 'petarda' Barcelone
3

Atomska Borussia Dortmund pobijedila je Celtic 7-1, a Bayer Leverkusen minimalno je slavio u uzbudljivoj utakmici protiv Milana. Inter je ispratio Crvenu zvezdu s četiri gola sa San Sira, a Perišićev PSV je remizirao

U sudaru klubova protiv kojih će Dinamo igrati u Ligi prvaka, Borussia Dortmund je deklasirala Celtic sa 7-1, a uvjerljive pobjede u susretima 2. kola upisali su i Barcelona, Manchester City, te Inter. Borussia je na Westfalenstadionu deklasiarala škotskog prvaka upisavši i drugu pobjedu nakon 3-0 slavlja u prvom kolu protiv Club Bruggea.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Trening Dinamovaca uoči utakmice Lige prvaka 01:16

Fantastičnu predstavu pružio je 22-godišnji Karim Adeyemi koji je već u prvom poluvremenu zabio tri gola te izborio kazneni udarac.

Domaćin je poveo u sedmoj minuti. Kasper Schmeichel je skrivio kazneni udarac oborivši Jamiea Gittensa, a Emre Can je bio siguran s bijele točke. Gosti su izjednačili već dvije minute kasnije, Engels je ubacio, a Daizen Maeda pogodio. No, Škoti se nisu dugo radovali jer je domaćin u 12. minuti stigao do nove prednosti. Brandt je uposlio Adeyemia koji je pucao, lopta je pogodila Trustyja, prevarila golmana i završila u mreži.

Golijada u Dortmundu se nastavila u 29. minuti fantastičnim golom Adeyemija. Isti je igrač u 40. minuti izborio kazneni udarac kojeg je Serhou Guirassy pretvorio u 4-1, da bi sjajni Adeyemi u 42. minuti zabio svoj treći gol na utakmici za velikih 5-1.

Golova je bilo i u nastavku. Guirassy je u 66. minuti "ispremiješao" gostujuću obranu pogodivši za 6-1, da bi u 79. minuti Felix Nmecha pogodio za konačnih 7-1.

Poker golova za "građane"

Engleski prvak Manchester City je "projurio" kroz Bratislavu porazivši Slovan sa 4-0.

Ilkay Gundogan je načeo mrežu slovačkog sastava u osmoj minuti, a već u 15. minuti je bilo 2-0 nakon što je Phil Foden pogodio na dodavanje Jeremyja Dokua. Foden je bio vrlo blizu gola i u 26. minuti, no pogodio je stativu.

"Građani" su sve dvojbe, ako ih je uopće bilo, razriješili u 58. minuti kada se među strijelce upisao i Erling Haaland na asistenciju Rica Lewisa. U 74. minuti je konačnih 4-0 postavio mladi Englez James McAtee postigavši svoj prvi gol u LP.

Champions League - Slovan Bratislava v Manchester City

Marko Tolić je za Slovan, koji je upisao drugi poraz, igrao do 78. minute, baš kao i Joško Gvardiol na suprotnoj strani. Mateo Kovačić nije ulazio u igru za City koji sada ima četiri boda.

Barcelona si nije dozvolila novi kiks

Barcelona nakon poraza u Monacu, nije dozvolila novo iznenađenje, porazivši Young Boyse sa 5-0. Barci je to prva pobjeda, a Švicarcima drugi poraz.

Robert Lewandowski je doveo domaći sastav u prednost već u osmoj minuti, a u 34. minuti je Raphinha u gužvi pred golom nakon ubačaja iz kornera pogodio za 2-0. Tri minute kasnije već je bilo 3-0. Pedri je ubacio, a Inigo Martinez pogodio glavom.

Champions League - FC Barcelona v BSC Young Boys

U 50. minuti je katalonski sastav zabio i četvrti gol. Martinez je dobro skočio na loptu nakon kornera i poslao ju u šesterac, a tamo ju je glavom u mrežu spremio Lewandowski.

Švicarci su u 66. minuti mogli barem malo ublažiti težak poaz, no Joel Monteiro je uzdrmao okvir gola. Gosti su u 82. minuti ipak postigli gol, ali u vlastitu mrežu, a strijelac autogola bio je Jaouen Hadjam.

Perišićev PSV remizirao, Arsenal lako s PSG-om

PSV Eindhoven Sporting su odigrali 1-1. Jerdy Schouten je u 16. minuti presjekao jedno dodavanje i potom s više od 20 metara sjajno opalio i pogodio za vodstvo nizozemskog sastava. Sporting je uspio izjednačiti u 84. minuti golom Daniela Braganca.

Ivan Perišić nije registriran za prvi krug Lige prvaka i nije imao prvo nastupa za PSV.

Arsenal je u Londonu porazio PSG sa 2-0. "Topnici" sada imaju četiri boda, PSG je ostao na tri.Leandro Trossard je u 20. minuti sjajno prošao po lijevoj strani, ubacivši pred vrata gdje je Kai Havertz iskoristio slabu reakciju Gianluigija Donnarumme i glavom pogodio za 1-0.

Champions League - Arsenal v Paris St Germain

U 36. minuti londonski sastav je stigao i do drugog gola. Ponovo je loše reagirao talijanski golman. Bukayo Saka je ubacio s desne strane, lopta je dugo putovala i na kraju završila u mreži, bez da je itko dirao. PSG je opasno zaprijetio u 64. minuti, no Joao Neves je pogodio prečku.

Zvezda primila četiri od prvaka Italije

Njemački prvak Bayer Leverkusen je porazio Milan sa 1-0 upisavši i drugu pobjedu, dok je Milan zabilježio i drugi poraz. Mike Maignan je sjajno branio u Leverkusen, međutim niti on nije uspio spasiti Milan u 51. minuti, a strijelac je bio Victor Boniface.

Inter je na San Siru porazio Crvenu zvezdu sa 4-0.

Hakan Calhanoglu je fantastično pogodio iz slobodnog udarca u 11. minuti. Korak bliže pobjedi talijanski sastav je stigao u 59. minuti. Mehdi Taremi je ukrao loptu Radi Kruniću asistiravši Marku Arnautoviću kojem nije bilo teško zabiti.

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješene su u 71. minuti kada je Lautaro Martinez pogodio za 3-0. Do kraja susreta među strijelce se upisao i Mehdi Taremi iz jedanaesterca u 81. minuti.

Svi rezultati/ VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Drugo kolo Lige prvaka 21 sat ,
Sortiranje događaja
90'

I to je kraj utakmica prve večeri drugog kola Lige prvaka! Pobjede su ostvarili Barcelona, Man. City, Inter, Arsenal, Bayer Leverkusen i Dortmund, a bodove su podijelili PSV i Sporting.

81'

Prava golijada na večerašnjem programu Lige prvaka. "Petarda" je pala i u Kataloniji, Barcelona je povela 5-0 nakon autogola Camare.

79'

Ne posustaje ni Borussia Dortmund... Nmecha je zabio za frapantnih 7-1 protiv Celtica.

74'

"Građani" ne posustaju, Foden je McAteeu namjestio gol za 4-0!

71'

Inter je zabio treći gol protiv Crvene zvezde koja mu ne može parirati.

Komentari 25