Obavijesti

Sport

Komentari 149

Hrvatska - Španjolska 10-8: To je to! Vrhunskom predstavom su 'barakude' izborile polufinale

Hrvatska - Španjolska 10-8: To je to! Vrhunskom predstavom su 'barakude' izborile polufinale
6

Trebala je najbolja utakmica 'barakuda' na Igrama za ulaz u polufinale, a to su i napravili. Čudesni Marko Bijač pokazao je klasu, a izabranici Ivice Tucka izborili utakmicu protiv boljeg iz ogleda Italije i Mađarske

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija plasirala se u polufinale Olimpijskih igara nakon što je u četvrtfinalu svladala Španjolsku sa 10-8 (2-0, 4-3, 2-2, 2-3).

Water Polo - Men's Quarterfinal - Croatia vs Spain

Od prve minute izgledalo je to mnogo bolje nego protiv SAD-a, a pitanje pobjednika nije došlo u pitanje ni u jednom trenutku. Po dva gola za Hrvatsku postigli su Loren Fatović, Maro Joković i Konstantin Harkov, po jedan su dodali Rino Burić, Ante Vukičević, Marko Žuvela i Josip Vrlić, dok je Marko Bijač imao osam obrana

Water Polo - Men's Quarterfinal - Croatia vs Spain

Hrvatska protiv aktualnog europskog prvaka niti u jednom trenutku nije gubila, odigrala je najbolju utakmicu na turniru te ušla u borbu za odličja. Izabranici Ivice Tucka će u polufinalu u petak igrati protiv pobjednika susreta Italija - Mađarska.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
ČETVRTFINALE OI-JA 14:00 , PARIZ, FRANCUSKA
Hrvatska
10 : 8
Španjolska
Sortiranje događaja
KRAJ

Hrvatska je u polufinalu!

32'

Još je 30 sekundi, a Hrvatska ima dva gola prednosti! 

31 TIMEOUT

Minutu odmora pozvao je sad španjolski izbornik. Minutu i 22 sekunde su do kraja utakmice, a 'barakude' imaju dva gola prednosti.

30'

Pucao je Sanahuja, Bijač ima loptu!

30'

Nije to bilo dobro, s igračem više nisu ni zapucale 'barakude', a potom je Joković dobio isključenje pa 'furija' ima igrača više u napadu.

Komentari 149