LIVE VIDEO Atmosfera u Leipzigu bila je fantastična od jutra do mraka | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 107

VIDEO Atmosfera u Leipzigu bila je fantastična od jutra do mraka

VIDEO Atmosfera u Leipzigu bila je fantastična od jutra do mraka
24

Hrvatska nogometna reprezentacija će kao i u Berlinu i Hamburgu imati ogromnu podršku navijača. Puno ih je stiglo još u subotu, a u nedjelju se feštalo od ranog jutra do kasno u noć

POGLEDAJTE VIDEO: Navijanje u Leipzigu

Pokretanje videa...

Hrvatski navijači u Leipzigu 00:27
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
DAN UOČI ITALIJE , Leipzig, Njemačka
Sortiranje događaja
FEŠTA DO DUGO U NOĆ

Fešta u Leipzigu još uvijek traje. Brojni Hrvati okupili su se u centru grada gdje će Hrvatska u ponedjeljak igrati protiv Italije. Pije se, pjeva i veseli. Kako sada stvari stoje, zabava će potrajati do dugo u noć, a nekima će se, lako moguće, i nastaviti do same utakmice!

UŽIVO IZ LEIPZIGA

Naš reporter Mato Galić javio se uživo iz Leipziga gdje je atmosfera i dalje fantastična.

PRALIJA U LEIPZIGU

Na ulicama Leipziga, među tisućama navijača u hrvatskim dresovima, je i bivši igrač Hajduka, s 11 nastupa za reprezentaciju, Nenad Pralija (53), koji je za HTV rekao: Naši su navijači najbolji, ovo još nisam doživio. Bio sam 2006. u Njemačkoj na Svjetskom prvenstvu i ovo je puno bolje nego tada. Ludnica! Neće nas Talijani napasti, boje nas se. Jedino bih ja više volio da mi povedemo u drugom poluvremenu, a ne u prvom. Ali vjerujemo u našu reprezentaciju, koja je toliko puta pokazala koliko je dobra i raazveselila nas. Ne sumnjam ni malo da će uspjeti. A Talijani nas se boje.

FEŠTA HRVATA

Marktplatz u centru Leipziga poprište je fenomenalne atmosfere koju su kreirali hrvatski navijači. Tamo se u nedjelju okupilo mnoštvo simpatizera "vatrenih", pjevale su se hrvatske pjesme. Na repertoaru su bili Dino Dvornik, Thompson, Škoro...

>> VIDEO: FEŠTA HRVATSKIH NAVIJAČA U LEPIZIGU

24sata
KNINSKA ZASTAVA NA EURU

Ekipa navijača iz Knina ponijela je hrvatsku zastavu koja se vijorila na Kninskoj tvrđavi na Euro u Njemačkoj, a 'vatreni' su ovjekovječili taj trenutak i potpisali se na dio zastave.

- Ova naša zastava je bila oko šest mjeseci na kninskoj tvrđavi. Tražio sam od Grada Knina dopuštenje za zastavu dok se ona još uvijek vijorila, pa su oni odobrili taj zahtjev. Restaurirali smo je, trebali smo je samo malo obrisati i zašiti - rekao nam je Luciano, vlasnik zastave.

Kninska zastava hit je u Njemačkoj, toliko da su ju igrači reprezentacije potpisali organizirano!

>> CIJELU PRIČU PROČITAJTE OVDJE

24sata
24sata
Komentari 107