Obavijesti

Sport

Komentari 442

Hajduk - Varaždin 2-1: Preokret Splićana na Poljudu za tri boda!

Hajduk - Varaždin 2-1: Preokret Splićana na Poljudu za tri boda!
10

Gosti su poveli već u osmoj minuti i u prvom poluvremenu kontrolirali dvoboj, ali Hajduk je u drugom dijelu zaigrao bolje i stigao do druge pobjede u prvenstvu na pogon Livaje

Hajduk je pobijedio Varaždin 2-1 na Poljudu u 3. kolu HNL-a. Mitrovski je doveo goste u vodstvo u osmoj minuti i to minutu nakon propuštenog zicera Kalika. U prvom poluvremenu Splićani su stvorili vrlo malo, ali u drugom zaigrali znatno bolje i golovima Krovinovića (56.) i Livaje (74.) okrenuli dvoboj i stigli do sedam osvojenih bodova u tri kola. 

Hajduk i Varaždin sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a

>> VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Varaždin je do vodećeg gola stigao nakon kontroverzne odluke kako glavnog suca Pajača tako i VAR suca Bebeka. Naime, Mitrovski je prizemnim udarcem pogodio donji lijevi kut Kalinićeva gola nakon odličnog prodora Šege, ali tijekom te akcije Dabro je snažno objema rukama odgurnuo vratara Hajduka da bi potom lopta prošla njemu kroz noge dok se nalazio na manje od metra od linije gola i bio vjerojatno u zaleđu. No, niti glavni sudac niti onaj u VAR-u nisu ocijenili kako je Dabrino guranje bilo prekršaj.

Hajduk i Varaždin sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a

Do poravnanja Hajduk je stigao nakon što gosti nisu dobro raščistili jedno ubacivanje iz kuta, lopta je stgla do Livaje koji je kratkom prizemnom loptom uposlio Krovinovića čiji je udarac sa 20-ak metara na putu prema golu pogodio Baa i postao neuhvatljiv za Zeleniku.

Hajduk i Varaždin sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a

Potpuni preokret uslijedio je u 74. minuti kada je Livaja tek okrznuo glavom ubačaj Hrgovića s desnog krila i tako prevario Zeleniku. Hajduk je sada drugi na ljestvici sa sedam bodova, dva manje od vodećeg Dinama, dok je Varaždin šesti s dva boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
3. kolo HNL-a 18.50 , Poljud, Split
Hajduk
Krovinović 56', Livaja 74'
2 : 1
Varaždin
Mitrovski 8'
Sortiranje događaja
90+12'

Kraj na Poljudu! Hajduk je preokretom pobijedio Varaždin 2-1 u 3. kolu HNL-a i došao do sedam osvojenih bodova. Za goste je zabio Mitrovski, a za Hajduk Krovinović i Livaja. 

90+10'

Varaždinci se "šuljaju" sitnim dodavanjima prema golu Hajduka, ali nisu uspjeli stvoriti konkretnu priliku. Hajduk plovi prema drugoj pobjedi u prvenstvu...

90+6'

Vrlo je opasno sada živio Hajduk! Nakon kornera su gosti zaprijetili, ali Trajkovski je blokirao i usmjerio loptu u korner. 

90+5'

Raritetno, utakmica Rijeke i Istre kasnit će pet minuta zbog sudačke nadoknade na utakmici Hajduka i Varaždina. Susret na Rujevici počet će u 21.05.

90+1'

Marko Livaja izlazi iz igre, a ulazi Mate Antunović.

Komentari 442