LIVE VIDEO Euforični doček Hrvatske: Šest tisuća navijača skandiralo Luki, orilo se 'Mi smo prvaci' | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 138

VIDEO Euforični doček Hrvatske: Šest tisuća navijača skandiralo Luki, orilo se 'Mi smo prvaci'

VIDEO Euforični doček Hrvatske: Šest tisuća navijača skandiralo Luki, orilo se 'Mi smo prvaci'
21

Razgaljeni navijači stigli su iz cijele Njemačke kako bi pozdravili naše reprezentativce. Pojedinci su potegnuli čak iz 500 km udaljenog Nürnberga da bi podržali Hrvatsku i pokazali joj kakvu podršku ima

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u kamp u kojem će boraviti za vrijeme Europskog prvenstva u Njemačkoj. Naša je nacionalna selekcija smještena u Neuruppin, gradić od tridesetak tisuća stanovnika 70-ak kilometara udaljen od Berlina

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Skupljanje ljudi za doček 'Vatrenih' 00:33

"Vatrene" je dočekalo nekoliko tisuća navijača na trgu u Neuruppinu i uz sjajnu atmosferu pozdravilo našu reprezentaciju pred nastup na Euru. Za glazbeni ugođaj pobrinula se klapa Poverello, čiji članovi žive u Berlinu, a pozvani su od Hrvatske katoličke misije da sudjeluju na dočeku naših igrača. Otpjevali su "mi smo prvaci" i "lijepa li si", uz glasnu pratnju razgaljenih navijača. 

Neuruppin je spreman za dolazak Vatrenih

Nakon nastupa klape uslijedili su pozdravni govori domaćina, a potom je mikrofon u ruke uzeo predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

- Htio bih zahvaliti u ime HNS-a, u ime cijele reprezentacije na prekrasnom dočeku. Ne znam što reći, dirnuli ste nas. Stvarno nešto prekrasno. To su naši igrači zaslužili, a dobra uvertira je jučerašnja pobjeda protiv Portugala. Bit ću vrlo kratak, nismo slučajno izabrali kamp ovdje. Mislim da je najbolji za ovaj Euro i hvala svima vama i mojim suradnicima, da naši igrači imaju što bolje uvjete dok smo ovdje. Iznad svih, Hrvatska - rekao je. 

Treba spomenuti i kako su svakih nekoliko minuta navijači Hrvatske skandirali hrvatskom kapetanu Luki Modriću i još jednom pokazali koliko ga obožavaju. Gdje god se pojavi, u bilo čijem dresu, Modrić je cijenjen i poštovan. Press konferencija naše reprezentacije na rasporedu je u 19.30, a nakon toga slijedi trening. 

Neuruppin je spreman za dolazak Vatrenih Neuruppin je spreman za dolazak Vatrenih
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Doček hrvatske reprezentacije u Neuruppinu 17.30 , Neuruppin, Njemačka
Sortiranje događaja
KUSTIĆ POZDRAVIO NAVIJAČE

Brojnim navijačima u Neuruppinu obratio se predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

- Htio bih zahvaliti u ime HNS-a, u ime cijele reprezentacije na prekrasnom dočeku. Ne znam što reći, dirnuli ste nas. Stvarno nešto prekrasno. To su naši igrači zaslužili, a dobra uvertira je jučerašnja pobjeda protiv Portugala. Bit ću vrlo kratak, nismo slučajno izabrali kamp ovdje. Mislim da je najbolji za ovaj Euro i hvala svima vama i mojim suradnicima, da naši igrači imaju što bolje uvjete dok smo ovdje. Iznad svih, Hrvatska - rekao je Kustić.

ZVIJEZDE DOČEKA

Luka Modrić obožavan je i cijenjen gdje god se pojavi, pa mu tako i u Neuruppinu skandiraju svakih par minuta. 

24sata
24sata
24sata
UVODNI GOVORI

"Vatrenima" su riječi dobrodošlice uputili veleposlanik Hrvatske i zaželio puno uspjeha našoj reprezentaciji. Navijači naprosto obožavaju Luku Modrića i skandiraju mu svakih nekoliko minuta. 

EUFORIJA

Sjajna atmosfera vlada na dočeku Hrvatske! Skandiralo se Luki Modriću, a razgaljeni navijači iz svega grla pjevaju "lijepa li si". 

24sata
24sata
24sata
LUDILO U NJEMAČKOJ

Hrvatska reprezentacija stigla je na trg u Neuruppinu uz euforičan doček tisuća naših navijača!

24sata
24sata
Komentari 138