Obavijesti

Sport

Komentari 33

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
2

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Nakon što je Futsal Dinamo u Omišu boljim izvođenjem šesteraca izborio majstoricu, znalo se da će u Draženovom domu biti ludnica, a bio je to veliki vjetar u leđa zagrebačkoj momčadi koja je osvojila drugi uzastopni naslov prvaka Hrvatske pobjedom protiv Olmissuma 3-1 (2-0)!

Zagreb: Peta utakmica finala HMNL između Futsal Dinama i Olmissuma

Već u ranoj fazi utakmice poveli su domaći preko iskusnog Tihomira Novaka koji je odlično zabio nakon još ljepšeg dodavanja Kristijana Čekola. Krenuli su gosti odmah s golmanom igračem, a koštalo ih je to u četvrtoj minuti kad je presjekao jedno dodavanje Mihovil Prgomet i pospremio loptu u praznu mrežu, a odmah su mu svi suigrači pohitili u zagrljaj. Naime, prije ove utakmice ostao je bez oca Tončija te mu zasigurno posvetio ovaj trenutak.

Zagreb: Peta utakmica finala HMNL između Futsal Dinama i Olmissuma

U nastavu su 10 minuta prije kraja gosti došli do petog akumuliranog prekršaja u svoju korist, ali do kraja susreta nisu uspjeli dobiti deseterac. Uspjeli su zabiti s golmanom igračem, pospremio je loptu u mrežu Vanka šest minuta prije kraja, ali do kraja više nisu zabili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Futsal Dinamo - Olmissum 20.15 sati , KC Dražen Petrović, Zagreb
Futsal Dinamo
2' Novak, 6' Prgomet, 28' Postružin
3 : 1
Olmissum
35' Vanka
Sortiranje događaja
KRAJ

Gotovo je! Futsal Dinamo je prvak Hrvatske!

40'

Do kraja je 25 sekundi, slavi se na tribinama!

38'

Dvije i pol minute su do kraja, igraju Omišani s igračem više.

TIMEOUT

Gosti su pozvali minutu odmara. A Luka Perić govori kako ne može nastaviti susret, i dalje je na parketu, a došlo je do sudara nogu s Jurlinom.

35' GOL OLMISSUM 3-1

I dalje su tu gosti! Ovaj im se put isplatila igra s igračem više, zabio je upravo Vanka koji je na terenu u svojstvu golmana igrača. Imaju još dovoljno vremena.

Komentari 33