Obavijesti

Sport

Komentari 188

LIVE Dinamo - Lokomotiva 3-1: Ludnica na Maksimiru! Vrbančić zabija za smanjenje vodstva...

LIVE Dinamo - Lokomotiva 3-1: Ludnica na Maksimiru! Vrbančić zabija za smanjenje vodstva...
21

Nakon mirnih pet minuta na startu drugog dijela, Ademi je u 51. zabio za 3-0. Ipak, gosti su nakon samo tri minute stigli do smanjenja rezultata, a gol je zabio Luka Vrbančić, igrač "modrih" na posudbi u Lokomotivi...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
8. Kolo HNL-a 20.00 , Maksimir, Zagreb
Dinamo
Baturina 13', Petković 34', Ademi 51'
3 : 1
Lokomotiva
Vrbančić 54'
Sortiranje događaja
61'

Opet prijeti Lokomotiva! Pajač je ubacio s poludistance vrlo opasnu loptu prema Dinamovom golu, a Torrente glavom odbija u korner. 

57'

Skoro gol za Dinamo! Baturina je proigrao Cordobu koji se odlučio na povratnu loptu umjesto na udarac u izglednoj situaciji. Loptu je obrana Lokomotive nespretno izbacila i zamalo je završila u golu umjesto u korneru. 

54'

GOOL! Evo Lokomotive, zabila je nakon brze akcije, a strijelac je Luka Vrbančić, igrač Dinama na posudbi u "lokosima". Nije proslavio gol, gostima trebaju još dva...

51'

Evo još jednog! Pierre-Gabriel je dodao za Petkovića koji majstorski "osjeća" dolazak Ademija iza leđa i propušta loptu kroz noge. Ademi je došao do lopte i pucao, a Šubarić mu je prvi udarac obranio. Ipak, lopta mu se odbila na glavu i on ju je spremio u mrežu za visokih 3-0. 

50'

Mirno je počelo drugo poluvrijeme, bez većih šansi u prvih pet minuta. Dinamu definitivno odgovara situacija u kojoj se nalazi, ima ugodnih 2-0 i eventualni treći gol otklonio bi svaku dvojbu oko pobjednika. 

Komentari 188