Obavijesti

Sport

Komentari 153

Dinamo - Krivbas 0-2: 'Modri' s prvom postavom primili dva gola u dvije minute i izgubili

Dinamo - Krivbas 0-2: 'Modri' s prvom postavom primili dva gola u dvije minute i izgubili
25

Dinamo je u samo dvije minute primio dva gola. Prvo je Adu izbacio Theophilea i pogodio, a potom je Perković pogriješio. Njegovu grešku iskoristio je Tverdohlib i zabio za 2-0

Dinamo se porazom u posljednjoj pripremnoj utakmici na austrijskoj turneji vraća u Zagreb. "Modri" su odigrali svoju drugu i posljednju pripremnu utakmicu protiv Krivbasa. Riječ je o trećeplasiranoj momčadi ukrajinskog prvenstva koja je bila bolja od Dinamo 2-0. Utakmica je bila prilika da Marko Pjaca debitira nakon osam godina ponovno u dresu "modrih". Utakmica je bila podijeljena na dva dijela po 60 minuta kako bi se što više igrača testiralo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zafrkancija na treningu Dinama 00:41

"Modre" je koštao period od dvije minute u kojima su primili dva gola. Prvo je u 17. Prince Kwabena Adu s lijeve strane pogodio za 1-0, a samo dvije minute kasnije Tverdohlib je povećao vodstvo Krivbasa. On je iskoristio pogrešku Maura Perkovića i sjajno pogodio desni dio gola Danijela Zagorca. U prvom poluvremenu Dinamo nije stvarao previše prilika, a najveću je propustio Arijan Ademi na samom kraju poluvremena kada je izbio sam pred golmana i loše pucao.

U drugom dijelu, Sergej Jakirović je na teren poslao potpuno novih 11 igrača, što je rezultiralo znatnim padom tempa utakmice. Dinamo je bolje kontrolirao igru u drugom dijelu, ali bez izraženih prilika. Najopasniji po gol Krivbasa bio je Marko Rog koji je lukavo pucao iz kosa prema golu, ali lopta se od golmana odbila u vratnicu.

Valja istaknuti još dva pokušaja Sandra Kulenovića iz slobodnih udaraca, ali ovog puta napadač nije bio toliko precizan kao protiv CSKA Sofije kada je sjajno pogodio.

Pripremne utakmice su prilika za uigravanje momčadi prije početka sezone, stoga će Dinamo morati raditi na ispravljanju pogrešaka prije početka HNL-a i play-offa Lige prvaka. Prije početka prvenstva Dinamo će idući tjedan odigrati još dvije pripremne utakmice protiv Vardara i Šahtara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Dinamo - Krivbas 17:30 , Lendava, Slovenija
Dinamo
0 : 2
Krivbas
Adu 17', Tverdoklib 19'
Sortiranje događaja
120+2'

Kraj utakmice u Lendavi. Dinamo je izgubio u posljednjoj pripremnoj utakmici u Sloveniji.

120+1'

Novi neobičan trenutak na utakmici. Prihotko je trebao dobiti drugi žuti i crveni karton, ali kada je sudac to shvatio, ipak mu je odlučio oprostiti karton.

120'

Luka Vrbančić dobio je žuti karton.

114'

Opasan pokušaj Kulenovića iz slobodnog udarca, za malo je to otišlo preko gola.

113'

Žuti karton zaradio je Prihotko.

Komentari 153