Obavijesti

Sport

Komentari 90

Dinamo - CSKA 1948 6-2: Mladi Mikić zabio i 'asistirao', krasno iz slobodnjaka zabio Kulenović

Dinamo - CSKA 1948 6-2: Mladi Mikić zabio i 'asistirao', krasno iz slobodnjaka zabio Kulenović
4

Reprezentativci su dobili poštedu u prvoj pripremnoj utakmici Dinama, a priliku su dobili mlađi igrači. Neki su tu jako dobro iskoristili, a kapetan je u drugom poluvremenu bio Marko Rog

Nogometaši Dinama su odigrali prvu prijateljsku utakmicu na ljetnim pripremama u Austriji, s uvjerljivih 6-2 (1-1) su svladali sofijski CSKA 1948, prošle sezone osmu momčad bugarskog prvenstva.

Rog podsjetio na najbolje dane! Traže se hitra krila, a Horvat i Mikić razbili nemoćne Bugare...
Rog podsjetio na najbolje dane! Traže se hitra krila, a Horvat i Mikić razbili nemoćne Bugare...

Hrvatski prvak Dinamo je poveo u 28. minuti nakon što je odlično slobodan udarac s 25 metara izveo Sandro Kulenović i pogodio suparničku mrežu. Bugarski sastav je bio bolji tijekom prvog poluvremena. Dvije minute prije primljenog gola Bugari su pogodili okvir vrata, a imali su još dvije sjajne šanse prilikom kojih je odlično intervenirao golman Dinama Zagorac. CSKA 1948 je do odmora ipak uspio izjednačiti, Teodor Ivanov je bio strijelac u 39. minuti.

 POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci stigli u Austriju

Pokretanje videa...

Dolazak Dinamovih nogometaša u Austriju 01:36

Dinamo je ogled odigrao s dva potpuno različita sastava u dva poluvremena, a nešto pomlađeni kadar riješio je utakmicu na samom startu drugog dijela, te je odigrao odlično drugih 45 minuta. U 51. minuti je Leon Jakirović, inače sin trenera Sergeja, pogodio za 2-1, dok je Marko Rog u 54. povećao na 3-1.

Austria: Pripremna utakmica Gnk Dinamo - CSKA 1948.

Do kraja utakmice Dinamo je postigao još tri pogotka. Prvo je u 72. minuti svoju mrežu pogodio Ivanov, u 77. je mladi Noa Mikić zabio za 5-1, dok je Patrik Horvat bio strijelac za 6-1. U nadoknadi je CSKA 1948 ipak stigao do drugog gola na susretu, a strijelac je bio Piščević.

Na pripremama u Austriji nogometaši Dinama će još igrati protiv Besiktasa 13. srpnja te protiv ukrajinskog Krivbasa 17. srpnja. Po povratku u Zagreb hrvatski prvak bi do starta prvenstva morao odigrati još utakmicu protiv Šahtara iz Donjecka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
PRIJATELJSKI SUSRET 17:30 , BAD RADKERSBURG, AUSTRIJA
Dinamo
28' Kulenović, 51' Jakirović, 54' Rog, 72' Ivanov ag, 76' Mikić, 80' Horvat
6 : 2
CSKA 1948
39' Ivanov, 90'+1' Piščević
Sortiranje događaja
KRAJ

Gotova je utakmica u Bad Radkersburgu

90' GOL CSKA 6-1

Pogriješio je Filipović kod ispucavanja, a iskoristili su to Bugari.

80' GOL DINAMO 6-1

Evo gola još jednog mladića! Odlično se snašao Patrik Horvat i lijepo lijevom nogom s dvanaestak metara iskora spremio loptu u mrežu.

76' GOL DINAMO 5-1

Dodao mu je Fran Brodić, a mladi desni bek Dinama mirno je pogodio za 'petardu'! Lijepo je zabio Noa Mikić, odmjereno uz lijevu golmanovu stativu.

74' GOL DINAMO 4-1

Pavić je oduzeo loptu i dao na desnu stranu, a tamo je odlično ubacio Noa Mikić u peterac gdje je Ivanov poslao loptu u vlastitu mrežu!

Komentari 90