Obavijesti

Sport

Komentari 11

VIDEO Otkazan susret Dinama i Bešiktaša! Neće se uopće igrati

VIDEO Otkazan susret Dinama i Bešiktaša! Neće se uopće igrati

Dinamo je htio da se utakmica prebaci za sutra, u nedjelju. Turcima to nije pasalo i iz Bešiktaša je stigao zahtjev da se odigra u utorak ujutro. Što, pak, Dinamu nije odgovaralo. I susret je - otkazan

VIDEO

Pripremna utakmica Dinama i Bešiktaša neće se igrati zbog loših vremenskih uvjeta. Svega desetak minuta prije nego je dvoboj trebao krenuti počela je jaka tuča, a uskoro i grmljavina. Nakon dvadesetak minuta vrijeme se nije poboljšalo, pa je utakmica otkazana.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Kiša na pripremnoj utakmici Dinama 00:44

Dinamo i Bešiktaš bez dogovora

Obje momčadi bile su za odgodu utakmice jer je nevrijeme "unakazilo" travnjak. Dva igrača Bešiktaša izašla su na teren u jednom trenutku, odradili su nekoliko dodavanja, ali lopta bi svaki put zastala. I bilo je jasno da se danas neće igrati.

Dinamo je htio da se utakmica prebaci za sutra, u nedjelju. Turcima to nije pasalo i iz Bešiktaša je stigao zahtjev da se odigra u utorak ujutro. Što, pak, nije odgovaralo Dinamu je dan kasnije imaju novu utakmicu protiv Krivbasa. Pa su se na koncu dogovorili da - susreta uopće neće niti biti!

Dinamo se vratio u Bad Radkersburg, po povratku u hotel u stožeru su odlučili kako neće trenirati, pa su dečki dobili slobodno popodne.

Pjaca trebao opet debitirati

Marko Pjaca trebao je zaigrati po prvi put nakon povratka u modri dres, ali na to će morati pričekati. Lukas Kačavenda i Marko Rog dobili su poštedu za utakmicu, dok je Arber Hoxha osjetio zatezanje, ali ozljeda ne bi trebala biti ozbiljnije prirode.

Dinamo, dakle, sljedeći pripremni dvoboj igra protiv Krivbasa u srijedu 17. srpnja, prije nego se momčad vrati u Zagreb. Prvenstvo će otvoriti utakmicom protiv Istre na Maksimiru 3. kolovoza, a prije toga će u Zagrebu dvaput u istom danu zaigrati protiv Šahtara u generalnoj probi pred sezonu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne