Obavijesti

Sport

Komentari 109

Pogledajte pjesmu dinamovaca u središtu Bavarske. Navijači su poručili: 'Osvojili smo München'

Pogledajte pjesmu dinamovaca u središtu Bavarske. Navijači su poručili: 'Osvojili smo München'
7

Incidenata među navijačima nije bilo, potvrdili su nam policajci na terenu, a "modri" su imali veliku podršku i među Nijemcima hrvatskog porijekla

Pokretanje videa...

Navijanje u Njemačkoj 01:00
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
SNIMKE IZ CENTRA MÜNCHENA

Sjajno su se navijači Dinama zabavljali u centru. Društvenim mrežama dijele snimke obrade pjesme Mladena Grdovića "Za Dinamo dao bih sve" uz dodatak: "München je osvojen".

ATMOSFERA OKO STADIONA

Puno Dinamovih navijača dolazi na utakmicu, ekipa iz Njemačke pokupovala je ulaznice za domaće tribine. Koliko smo shvatili, ne znaju hrvatski pa pjevaju "Viva Croatia!". Dosad nije bilo nikakvih nereda, iz policije doznajemo kako nije bilo privedenih.

24sata
ISPRED ALLIANZ ARENE

Podzemnom željeznicom stigli smo pred Allianz Arenu i uhvatili nekolicinu navijača "modrih".

24sata
24sata
PODRŠKA IZ INOZEMSTVA

Zasad nema prevelike navijačke ludnice u središtu Münchena na Marienplatzu, gdje se uglavnom nalaze Dinamovi navijači iz Njemačke. Bad Blue Boysi su zauzeli okolne pivnice, dok pod kišnim nebom pristalice "modrih" tu i tamo nešto zapjevaju poput "Volim te, Hrvatsko!".

24sata
ZAGRIJAVANJE

Kiša ne popušta u glavnom gradu Bavarske, kao uostalom i u dobrom dijelu Hrvatske. Navijači Dinama zato su se uglavnom sklonili u pivnice po središtu Münchena i sve ih je više. Kasnije će se rijeka navijača, a trebalo bi ih biti i do 5000, preseliti prema sjeveroistočnom predgrađu i Allianz Areni.

Komentari 109