Obavijesti

Sport

Komentari 75

Uveo Dinamo u Ligu prvaka pa stigla i nagrada: Dalić pozvao Pjacu za utakmice Lige nacija

Uveo Dinamo u Ligu prvaka pa stigla i nagrada: Dalić pozvao Pjacu za utakmice Lige nacija

Pjaca je ovoga ljeta dres Rijeke zamijenio onim zagrebačkog Dinama, a s dva gola protiv Qarabaga pomogao je 'modrima' plasirati se u Ligu prvaka

VIDEO

Marko Pjaca prošlog ljeta donio je najbolju odluku u karijeri. Vratio se u HNL gdje je potpisao za Rijeku s ciljem da oživi svoju karijeru i dođe barem na trag onome potencijalu kojeg je trebao ispuniti da nije bilo ozljeda. I uspio je, konačno je uhvatio kontinuitet utakmica pa pokazao magiju koja nije iščeznula. 

Pokretanje videa...

Dinamo slavi ulazak u Ligu prvaka 00:57

Zahvaljujući sjajnim igrama u Rijeci s kojom se borio za dvostruku krunu, ispunio je svoj san i vratio se u hrvatsku reprezentaciju, a konačno ovog ljeta i u svoj Dinamo iz kojeg je otišao prije osam godina. Kao kruna povratka iz snova stigla su dva gola protiv Qarabaga s kojima je pomogao 'modrima' plasirati se u Ligu prvaka. A sada je dobio i novo priznanje za sjajne nastupe na početku sezone.

Baku: Marko Pjaca doveo Dinamo u vodstvo 0:1 protiv Qarabaga

Izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, aktivirao je pretpoziv krilnom napadaču Dinama, Marku Pjaci, koji će se tako priključiti Vatrenima na okupljanju za utakmice Lige nacija.

Pjaca je bio član reprezentacije na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Nije dobio ni minute, a ni poziv na popisu za rujanske utakmice. Ipak, Dalić ga je naknadno pozvao nakon odličnih predstava na početku sezone. 

Svjetske brončane očekuju ispiti protiv Portugala (5. rujna u Lisabonu) i Poljske (8. rujna u Osijeku), a izbornik Dalić odlučio je listi pozvanih igrača priključiti i Marka Pjacu.

Susret Egipta i Hrvatske u finalu ACUD kupa

U odnosu na Dalićev početni popis kandidata, zbog ozljeda za rujanske utakmice neće konkurirati Josip Stanišić i Martin Erlić, a Dalić će sa stožerom još naknadno donijeti odluku o eventualnim dodatnim pozivima uoči okupljanja koje je zakazano za ponedjeljak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 75

VIDEO

Dinamo - Hajduk 0-1: Livaja šokirao Maksimir i doveo 'bile' na vrh prvenstvene tablice
6. KOLO HNL-A

Dinamo - Hajduk 0-1: Livaja šokirao Maksimir i doveo 'bile' na vrh prvenstvene tablice

DINAMO - HAJDUK 0-1 Pogotkom Livaje iz 70. minute Hajduk je odnio sva tri boda s Maksimira u dramatičnoj utakmici koja se igrala više od 100 minuta. Tako su 'bili' barem privremeno preuzeli vrh poretka HNL-a