Obavijesti

Sport

Komentari 0

United opet kiksao, Jurić prvi put izgubio na klupi Rome...

United opet kiksao, Jurić prvi put izgubio na klupi Rome...

United je već nakon 20 minuta vodio 2-0 golovima Marcusa Rashforda (7) i Rasmusa Hojlunda (20), lai je uspio sve prosuti. Porto je preokrenuo, no 'crveni vragovi' uspjeli su izvući bod

VIDEO

Njemački bundesligaš Eintracht Frankfurt uvjerljivo je sa 3-1 u Istanbulu pobijedio Bešiktaš u drugom kolu Europske lige, Roma je na gostovanju u Švedskoj izgubila od Elfsborga sa 0-1, baš kao i PAOK kod kuće od FCSB-a, dok su Porto i Manchester United u "ljepotici večeri" odigrali 3-3.

Nakon što je u prvom kolu prokockao 3-1 protiv Viktorije Plzen odigravši 3-3, Eintracht u drugom kolu nije ponovio istu grešku. Njemački sastav je "projurio" kroz Istanbul porazivši Bešiktaš sa 3-1.

Gosti su poveli u 19. minuti golom Omara Marmousha s bijele točke, a samo tri minute kasnije Eric Dina Ebimbe je povećao prednost Eintrachta. Ciro Immobile je u 27. minuti mogao vratiti Bešiktaš u život, međutim nije realizirao jedanaesterac, Kaua Santos je obranio njegov udarac.

Pobjedu njemačkog sastava potvrdio je Ansgar Knauff u 82. minuti. Domaćin je u poljednjim trenucima tek ublažio portaz golom Arthura Masuakua.

Nations League - League A - Group 1 - Croatia v Poland

Hrvatski napadač Igor Matanović igrao je za Eintracht cijeli susret, a u 67. minuti je postigao i gol, no poništen je zbog zaleđa.

Twente i Fenerbahče su odigrali 1-1. Michel Vlap je doveo nizozemski sastav u prednost u 29. minuti, a izjednačio je Dušan Tadić u 71. minuti. Dominik Livaković je branio za turski sastav.

Cijeli susret je odradio i Domnik Kotarski na vratima PAOK-a koji je u Solunu izgubio od rumunjske ekipe FCSB sa 0-1. Gol odluke zabio je Daniel Birliega u osmoj minuti nadoknade.

Gosti su završili utakmicu s igračem manje nakon što je u 55. minuti isključen Darius Olaru. Dejan Lovren nema pravo nastupa za PAOK jer je stigao u Solun nakon isteka roka prijava za europsku sezonu.

CALCIO - Serie A - AS Roma vs Venezia FC

Roma, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, je izgubila na gostovanju kod švedskog Elfsborga sa 1-0, a gol odluke zabio je Michael Baidoo u 44. minuti iz jedanaesterca.

Royale Union Saint-Gilloise i Bodo/Glimt su odigrali bez golova, a Franjo Ivanović je odigrao cijeli susret za domaći sastav.

Lyon je u Glasgowu deklasirao Rangers sa 4-1 ostvarivši drugu pobjedu.

Malick Fofana je doveo goste u prednost u 10. minuti, no samo četiri minute kasnije izjednačio je Thomas Lawrence. No, Lyon u 19. minuti dolazi do nove prednosti golom Alexandrea Lacazettea, a isti je igrač u sudačkoj nadoknadi prvog dijela zabio i za 3-1.

Drugi gol na utakmici postigao je i Fofana u 55. minuti. Duje Ćaleta-Car je igrao cijeli susret za goste.

Porto i Manchester United su odigrali odličnu utakmicu koja je na koncu završila 3-3.

United je već nakon 20 minuta vodio 2-0 golovima Marcusa Rashforda (7) i Rasmusa Hojlunda (20), no Porto je do kraja poluvremena uspio izjednačiti, a strijelci su bili Pepe (27) i Samu Omorodion (34). Obojica su bila zaslužna i za treći gol Porta, Pepe je upisao asistenciju, a mladi 20-godišnji španjolski napadač drugi gol.

Europa League - FC Porto v Manchester United

ManU je u 81. minuti ostao i s igračem manje nakon što je Bruno Fernandes "pocrvenio". Portugalskom veznjaku to je drugo isključenje u nizu jer je na "hlađenje" morao i u zadnjem ligaškom susretu protiv Tottenhama koji je porazio "Crvene vragove" sa 3-0. Engleski sastav je u Portu ipak izvukao bod, u sudačkoj nadoknadi je za 3-3 zabio Maguire nakon ubačaja iz kornera.

Europa League - FC Porto v Manchester United

U ranije odigranom terminu Hoffenheim je pobijedio kijevski Dynamo sa 2-0 uz asistenciju hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića.

Oba gola zabio je Adam Hložek, prvog u 22. minuti, a drugog u 60. minuti na Kramarićevu asistenciju. Hrvatski napadač je igrao do 74. minute kada ga je zamijenio Marius Bulter.

Real Sociedad je u San Sebastianu izgubio od Anderlechta sa 1-2.

Baskijski sastav je poveo već u petoj minuti golom Pabla Marina, no Anderlecht je do kraja poluvremena okrenuo rezultat.

Izjednačio je Luis Vazquez u 29. minuti, a prednost gostima donio je Theo Leoni u 40. minuti. U posljednjim trenucima prvog dijela domaćin je umalo izjednačio, no udarac Orrija Oskarssona je završio u okviru gola.

Hrvatski reprezentativac Luka Sučić nije nastupio za španjolski sastav.

Slavia i Ajax su u Pragu odigrali 1-1.

Susret je imao ružnu uvertiru nakon što je došlo do sukoba policije i gostujućih navijača. Skupina nizozemskih navijača je pokušala upasti na stadion bez ulaznice zbog čega je došlo do sukoba.

Ajax je poveo u 17. minuti iz kaznenog udarca. Ondrej Zmrzly je oborio protivnika, a sudac Treimanis pokazao na bijelu točku. Siguran je bio Branco van den Boomen. Domaćin je izjednačio u 67. minuti golom Tomaša Choryja. Ajax je od 75. minute igrao bez isključenog Yourija Baasa. Hrvatski reprezentativac Josip Šutalo odigrao cijeli susret za Ajax.

Na ljestvici vode Lazio, Lyon, Tottenham, Anderlecht i FCSB sa po šest bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

VIDEO Mislite da nije bio penal za Dinamo na Bruni Petkoviću? Pogledajte start iz drugog kuta
VUKU SE REPOVI

VIDEO Mislite da nije bio penal za Dinamo na Bruni Petkoviću? Pogledajte start iz drugog kuta

Mi smo jedan mali klub kojem ovo mogu napraviti, rekao je Josip Mišić o spornoj situaciji nakon utakmice Dinama i Monaca. Proklizala je noga gostujućeg igrača, a njemački sudac tu je vidio - faul u napadu!?
Novi dinamovac oduševio protiv Monaca! Tukli su ga, krpali, a spasio je i čisti gol iz mreže...
POSTAJE HIT IGRAČ?

Novi dinamovac oduševio protiv Monaca! Tukli su ga, krpali, a spasio je i čisti gol iz mreže...

DINAMO - MONACO 2-2 Raul Torrente po dolasku u Dinamo nije bio na mapi. Dobio je sedam minuta u prvom kolu HNL-a, iduće tri nije igrao, pa jednu jest, i onda četiri opet nije. Dolazak Bjelice sve je promijenio