Obavijesti

Sport

Komentari 2

Umro poznati bodibilder (60): 'Živio je u stanu punom buba i prljavštine, ali se stalno smijao'

Umro poznati bodibilder (60): 'Živio je u stanu punom buba i prljavštine, ali se stalno smijao'

Lenny Persin preminuo je od zatajenja srca: "Jedan od najkrupnijih ljudi, najveći u prostoriji, i znate, ako postoji nešto što svi možemo naučiti od Velikog Lennyja, to je da je svaki dan živio punim plućima", opisali su ga

VIDEO

Svijet bodibildinga oprašta se od jednog od najomiljenijih bodibildera. Lenny Persin, od milja znan kao Veliki Lenny, preminuo je u 61. godini života od kongestivnog zatajenja srca. Potvrdio je to legendarni Dave Palumbo.

- Bio je ikona u ovome sportu i neustrašivi čovjek kojeg su svi poštovali. 

Živio je život punim plućima, kažu njegovi prijatelji, a posebno upečatljiv bio je njegov osebujni karakter. Bio je veliki zabavljač, poznat po ekscentričnom nastupu ali i osoba koja je bila bez dlake na jeziku. Isticao se od ostalih i zbog svog specifičnog izgleda, bolovao je od palumboizma, odnosno od zadebljanja trbušnih mišića. Tijekom karijere je nastupio na brojnim natjecanjima. 

"Jedan od najkrupnijih ljudi, najveći u prostoriji, i znate, ako postoji nešto što svi možemo naučiti od Velikog Lennyja, to je da je svaki dan živio punim plućima. Nije bilo važno što je živio u oronulom stanu punom buba, prljavštine i gljivica, svaki dan je imao osmijeh na licu i svaki dan je pronalazio način da sebe učini sretnim", objavio je Jon Bravo, novinar koji prati bodibilding. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Hrvatska - Škotska 2-1: Kakva drama! VAR spasio 'vatrene' u posljednjim sekundama...
TREĆE KOLO LIGE NACIJA

Hrvatska - Škotska 2-1: Kakva drama! VAR spasio 'vatrene' u posljednjim sekundama...

Hrvatska je pobijedila Škotsku 2-1 u 3. kolu Lige nacija golovima Igora Matanovića i Andreja Kramarića nakon preokreta. Škoti su nas pošteno namučili, uspjeli su šokirati Maksimir golom u 96. minuti, ali je on poništen zbog zaleđa