Obavijesti

Sport

Komentari 27

Ulaznice Bayern - Dinamo: Evo koliko koštaju i tko ima pravo prvokupa. 'Modri' ih dobili 3224

Ulaznice Bayern - Dinamo: Evo koliko koštaju i tko ima pravo prvokupa. 'Modri' ih dobili 3224

Dinamo protiv Bayerna igra u utorak, 17. rujna na Allianz Areni. Iz zagrebačkog kluba objavili su informacije oko ulaznica koje će biti po pristupačnoj cijeni

VIDEO

Dinamo u utorak, 17. rujna, gostuje kod Bayerna na otvaranju ligaške faze novog formata Lige prvaka, a sada su objavili informacije o prodaji ulaznica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dinamo saznao osam protivnika u Ligi prvaka. Protiv Bayerna i Arsenala vani, Milan u Zagrebu 00:58

"Zbog velikog interesa za nadolazeću utakmicu UEFA Lige prvaka FC Bayern München - GNK Dinamo, donosimo vam važne informacije o prodaji ulaznica za gostujući sektor", objavio je Dinamo na svojoj stranici.

Dinamo je dobio 3224 ulaznice za gostujući sektor na Allianz Areni, a cijena pojedinačne ulaznice iznosi vrlo prihvatljivih 30 eura. Prodaja ulaznica odvijat će se isključivo online, a klub će obavijestiti navijače o početku prodaje čim dobije sve potrebne informacije od Uefe.

Muenchen: Navija?i na utakmici 2. kola Lige prvaka izme?u Bayerna i Dinama

Pravo prvokupa imat će vlasnici godišnjih ulaznica, a potom članovi kluba. Ukoliko sve ulaznice ne budu prodane, na red dolaze ostali navijači. Za kupovinu ulaznica potrebno je predočiti ime i prezime, datum rođenja, broj osobne iskaznice, adresu, broj telefona i email. Dinamo je objavio i dodatne informacije za sve koji planiraju putovati u München osobnim automobilima ili autobusom. Postoji mogućnost rezervacije parking mjesta, koja se dodatno naplaćuje. Više o tome možete pročitati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

Gdje gledati Bayern - Dinamo i Hajduk u Grubišnom Polju. Futsal 'vatreni' protiv Brazila
TV VODIČ

Gdje gledati Bayern - Dinamo i Hajduk u Grubišnom Polju. Futsal 'vatreni' protiv Brazila

Juniori Dinama od 16 sati igraju protiv vršnjaka iz Bayerna u prvom kolu Lige prvaka mladih, dok pola sata nakon njih na teren u Grubišnom Polju izlazi Hajduk. Futsal 'vatrene' čeka spektakl protiv Brazila u drugom kolu SP-a