Obavijesti

Sport

Komentari 0

Tvornica šampiona i zajedništva iz Zagreba provodi projekt edukacije djece tokom ljeta

Tvornica šampiona i zajedništva  iz Zagreba provodi projekt edukacije djece tokom ljeta

Nakon uspješne sezone i osvtvaranja impresivnih rezultata, boksački klub Gladijator Zagreb još jednu godinu u nizu provodi besplatnu školu boksa na Jarunu za djecu svih uzrasta

Nijedan uspjeh nije slučajan, niti se dobri rezultati postižu preko noći. Gladijatori su to dokazali na Prvenstvu Hrvatske gdje su svojim radom, znojem i voljom ostvarili izvanredne rezultate.

Berba medalja na Prvenstvu Hrvatske

U mlađekadetskoj i kadetskoj kategoriji, Gladijatori su uvjerljivo osvojili pet zlatnih, jednu srebrnu i četiri brončane medalje. Deset sportaša osvojilo je deset medalja, odnosnob ostvarili su stopostotni učinak kojim su zaradili status najuspješnijeg kluba prvenstva. Juniorski tim, sastavljen od osam mladih boksača, osvojio je jednu srebrnu i pet brončanih medalja, čime su postigli impresivan uspjeh od 75% učinkovitosti. Ovi mladi sportaši ponosno su branili boje kluba i ostvarili zapažene rezultate.

U kategoriji seniora do 22 godine, klub je nastupio s dva boksača koji su osvojili jednu zlatnu i jednu brončanu medalju, ponovno postigavši stopostotan uspjeh. Elitna seniorska kategorija vidjela je nastup četiri mlada borca koji se pripremaju za nadolazeća natjecanja. Sva četvorica osvojila su brončane medalje, što je još jedan pokazatelj stopostotnog uspjeha kluba.

Na Prvenstvu Hrvatske za sve uzraste, ukupno 26 sportaša iz kluba osvojilo je 24 medalje, što predstavlja izvanrednu učinkovitost od 92,3%. Ovakav uspjeh odražava predanost, timski rad i nepokolebljivi duh Gladijatora.

Put do uspjeha

Po završetku natjecanja, uz brojne čestitke, mnogi su se pitali kako su Gladijatori uspjeli postići ovakav uspjeh. Odgovor je jednostavan, ali zahtjevan: mnogo odricanja, uključujući druženja s prijateljima i vrijeme provedeno s obiteljima, što su žrtvovali kako bi postigli svoj cilj. Pronašli su snagu i zajedništvo u svojim kolegama iz kluba, koji su postali njihovi novi prijatelji i u koje su beskompromisno vjerovali. Ova posvećenost i žrtva donijeli su im uspjeh na koji su izuzetno ponosni. Zato, za ovakav uspjeh ne postoji slučajnost niti čarobna formula, postoji samo jedan ključan odgovor: samo treba delati!

Ljetna škola boksa

Gladijatori nastavljaju s pripremama za buduće izazove, inspirirani postignutim uspjesima i motivirani da ostvare još veće ciljeve. Ponosni su na svaki trenutak uloženog truda i na sve uspjehe svojih sportaša, koji su dokaz da se predanost i naporan rad uvijek isplate.

Uz to, Gladijatori s ponosom najavljuju ljetnu školu boksa za djecu svih uzrasta, koja će se održavati na Jarunu. Ova inicijativa ima za cilj približiti boks mladima, promicati zdrav način života i pružiti im priliku da treniraju pod vodstvom iskusnih trenera. Škola boksa predstavlja još jedan korak u kontinuiranom naporu Gladijatora da unaprijede sport i zajednicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Hajduk - Lokomotiva 2-1: Sigur ispravio težak kiks Kalinića i 'bili' imaju sedam bodova 'fore'
FEŠTA NA POLJUDU

Hajduk - Lokomotiva 2-1: Sigur ispravio težak kiks Kalinića i 'bili' imaju sedam bodova 'fore'

Bila je to vrlo uzbudljiva i neizvjesna utakmica pred 22.784 gledatelja, a junak Splićana postao je Niko Sigur koji je zabio u 76. minuti nakon asistencije Melnjaka. Hajduk je pobjegao Rijeci i Dinamu