Obavijesti

Sport

Komentari 0

Turci: Mourinho radi dan i noć kako bi doveo Matea Kovačića

Turci: Mourinho radi dan i noć kako bi doveo Matea Kovačića

Kovačić i portugalski stručnjak su u kontaktu, a hrvatski veznjak impresioniran je projektom kojeg mu je Mourinho predstavio, navode turski mediji

VIDEO

Jedan je od dvojice Hrvata u trenutno najjačem engleskom klubu. Mateo Kovačić (30) i Joško Gvardiol (22) čine važan dio momčadi Manchester Cityja s kojim su hrvatski reprezentativci prošle sezone osvojili tri trofeja od čega je najbitniji pehar Premier lige.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Izabel Kovačić pokazala što rade Gvardiol i Mateo u slobodno vrijeme: 'Ovo je stvarni život...' 00:43

Kovačiću se iz Engleske ne ide, no turski mediji javljaju da je Jose Mourinho opako zagrizao za hrvatskog veznjaka s kojim je u kontaktu, pišu Turci, i pokušava ga nagovoriti da mu se pridruži u Fenerbahčeu u "senzacionalnom transferu".

Ideju mu predložio na Euru

Mourinho se, navodi Fotomac, angažirao dan i noć kako bi doveo Kovačića, a tijekom Eura je posjetio kamp hrvatske nogometne reprezentacije u Njemačkoj. Tada je Kovačiću iznio svoju ideju i predstavio projekt za kojeg se, piše dalje, Kovačić jako zainteresirao.

City Kovačića platio 29,1 milijuna eura

Mourinho Kovačića nikada nije trenirao, no poznato je da Portugalac cijeni njegove kvalitete. Koliko ima dima u cijeloj priči tek ostaje vidjeti.

Inače, City je Kovu prošle sezone Chelseaju platio 29,1 milijun eura. Na dresu Cityja je postigao tri pogotka i asistirao za jedan.

U svojoj prvoj sezoni na Etihadu osvojio je Premier ligu, Svjetsko klupsko prvenstvo i Uefin superkup.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Poslala je ocu poruku 'stižem na ručak', sjela u auto i nastradala. Sad slavi prvo zlato na POI
PRIČA ANĐELE MUŽINIĆ

Poslala je ocu poruku 'stižem na ručak', sjela u auto i nastradala. Sad slavi prvo zlato na POI

Parastolnotenisačica Anđela Mužinić Vincetić s 13 godina doživjela je tešku prometnu nesreću zbog koje je završila u kolicima. Odbojka joj je bila prva ljubav, a uz Helenu Dretar Karić stolni tenis joj je postao nova strast