Obavijesti

Sport

Komentari 17

Tucak 'opleo' po hrani u Parizu, Damir Martin: Laže, donio sam mu pizzu i brinem se za njega

Tucak 'opleo' po hrani u Parizu, Damir Martin: Laže, donio sam mu pizzu i brinem se za njega

Nađe se 20-ak posto da bude jestivo, ali nije toliko strašno, nađe se za sve ukuse. Jedino je malo dosadno jer je stalno jedan te isti meni, svaki dan jedemo isto, nedostaje raznolikosti, rekao je Damir Martin

VIDEO

Hrvatski veslač Damir Martin (36), koji se natječe na Olimpijskim igrama u Parizu demantirao je izbornika vaterpolske reprezentacije Ivicu Tucka. Tucak je tvrdio kako je hrana u hrvatskoj kući užasna, a Martin je sve komentirao s dozom humora.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Na održanoj press konferenciji Martin je istaknuo kako su uvjeti u Parizu nešto drugačiji nego na prijašnjim Igrama.

- Olimpijsko selo je raštrkanije nego prijašnja, nismo smješteni u neboderima, već u četverokatnicama i peterokatnicama, tako da ima dosta hodanja. Srećom, ima dosta seoskih bicikala koje možemo koristiti i brže se prevesti na destinaciju. Društveni život u selu je odličan, kao što uvijek govorim. Podrška između sportaša je odlična, svi smo u sobi 404 ispred televizora i pratimo kad god se bori netko od naših - izjavio je Martin.

Tucak je u nedjelju poručio da je razočaran organizacijom na Igrama. Nakon što su vaterpolisti pobijedili Crnu Goru (10-8) u prvom susretu, otišli su u Hrvatsku kuću kako bi nešto pojeli, a tamo ih je dočekalo neugodno iznenađenje.

- Kad završe Igre, onda mogu pričati o tome, sada sam fokusiran na utakmice. Međutim, ako igračima date paštete i sira, a to su mladi ljudi koji se troše, treniraju, igraju... to su sportaši i ovo je njihovo natjecanje. Ne znam koja je sad svrha toga. Neću sada više o tome, idemo o vaterpolu i Italiji - rekao je Tucak.

Veslaču je također postavljeno pitanje o hrani, a on se nije libio reći svoje mišljenje.

- Nađe se 20-ak posto da bude jestivo, ali nije toliko strašno, nađe se za sve ukuse. Jedino je malo dosadno jer je stalno jedan te isti meni, svaki dan jedemo isto, nedostaje raznolikosti, domaćih juha i variva, onoga na što smo navikli - rekao je Martin.

O izjavama vaterpolskog izbornika imao je što reći...

- Laže. Jedan dan sam mu donio pizzu s mozzarellom i bosiljkom i još sam mu ekstra stavio maslinovo ulje s čilijem. Rekao je da je to odlično. Brinem se o Tucku da ne bude gladan - našalio se Martin.

Martin već ima dva olimpijska srebra i jednu bronce, a u Parizu je prošao u četvrtfinale samca nakon što je bio drugi najbrži u svojoj kvalifikacijskoj skupini s vremenom 6:54.83. Četvrtfinalnu utrku imat će u utorak u 10:10.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

Poljaci zgroženi Osijekom: Vrijeme kao da je stalo, zračna luka je poput školske dvorane
NEMAJU POHVALNE RIJEČI

Poljaci zgroženi Osijekom: Vrijeme kao da je stalo, zračna luka je poput školske dvorane

Zato, kada dođete u Opus Arenu osjetite prije svega veliki kontrast između najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj i grada u kojemu modernog nema nigdje, dodao je poljski novinar Jacob Seweryn

Hrvatska - Poljska: Gdje gledati uživo važnu utakmicu iz Osijeka
PRIJENOS OD 20.45

Hrvatska - Poljska: Gdje gledati uživo važnu utakmicu iz Osijeka

Stalno su dvojbe i polemike što smo ga zvali, ali ne vidim boljega u Hrvatskoj, ja ga ne vidim! Nađite boljeg, bržeg i kvalitetnijeg na lijevoj strani od Perišića. Ja ga ne vidim, rekao je Zlatko Dalić na temu Perišića
U Osijeku neće proći dojam, samo bodovi! Dalić vraća stari sustav i 'zaleđenog' dinamovca?
KAKO NA POLJSKU?

U Osijeku neće proći dojam, samo bodovi! Dalić vraća stari sustav i 'zaleđenog' dinamovca?

Plus+ Hrvatska pet i pol godina nije pobijedila u Osijeku! Poljacima je zbog ozljede otpao Buksa, i to nakon što je u Škotskoj ušao umjesto (lakše) ozlijeđenog Lewndowskog. A Dalić na klupi ima nekoliko asova koje nije koristio u Lisabonu