Obavijesti

Sport

Komentari 1

Trener Viktorije uoči Dinama: Čitam da Petković neće igrati. To bi nam moglo biti od koristi...

Trener Viktorije uoči Dinama: Čitam da Petković neće igrati. To bi nam moglo biti od koristi...

Znamo za posljednje rezultate Dinama, ali i da u Maksimiru više nema Livakovića, Šutala i Ivanušeca. Situacija s našim golmanom? Ne brinem zbog njegovih pogrešaka, momčad i ja mu vjerujemo, kaže Koubek

VIDEO

Viktoria Plzen prilično mirno, ali s puno optimizma stiže u Maksimir. Trećeplasirana momčad češke lige uhvatila je svih šest bodova u prva dva kola Konferencijske lige, pa njima sutra "ne gori pod nogama". Za razliku od Dinama kojem je sutrašnja utakmica jedna od onih "biti ili ne biti". A toga su u stožeru Viktorije prilično svjesni.

Pokretanje videa...

vox pop dinamo hajduk na kosovu 00:58

- Mi uvijek želimo igrati napadački, ali Dinamo ima odlične igrače, to je tehnički snažna momčad, pa ćemo se tijekom utakmice morati i njima malo prilagoditi. Znamo za posljednje Dinamove rezultate, pa i za te odlaske Ivanušeca, Šutala i Livakovića. Vidjet ćemo, čitam da bi i Petković mogao preskočiti ovu utakmicu, to bi nam moglo biti od koristi. Ali i mi imamo svoje probleme, nadam se da ti izostanci neće sutra biti od ključne važnosti - poručio je trener Miroslav Koubek, pa nastavio:

- Obje momčadi bi trebale igrati bez glavnih napadača, to su veliki gubici za obje momčadi. Čak mislim da Petković puno više znači Dinamu nego što nama znači Durosinmi. Siguran sam da ćemo pronaći neku novu napadačku opciju, igrača koji bi mogao na kraju postati i junak utakmice. Ne brinem ni zbog nekih pogrešaka našeg golmana, momčad mu vjeruje, tako i ja. 

Riječ je dobio i kapetan Viktorije Plzen Lukaš Hejda...

- Zdravlje? Dobro se osjećam, potpuno sam spreman i jedva čekam sutrašnju utakmicu. Riješili smo neke probleme koje smo imali u posljednjim dvobojima, tako da prije ovog ogleda s Dinamom ne osjećamo nikakav strah. Dobra je atmosfera u našoj svlačionici, osjetili smo maksimirski travnjak, spremni smo za Dinamo - poručio je Lukaš Hejda, pa dodao: 

- Dinamo je već igrao sa Spartom, kao i mi, pa očekujemo Zagrepčane na sličnoj razini kao u tim utakmicama. Brza su momčad, prilično opasna. Znamo koliko je Dinamo kvalitetna momčad, čeka nas teška utakmica, ali tek ćemo sutra vidjeti u kakvom će oni sastavu i sustavu izaći na teren. Planiramo igrati svoj stil igre, od prve minute se otvoreno nadmetati s Dinamom. 

Kapetan češke momčadi sjetio se i utakmica Dinama i Plzena iz 2019. godine...

- Da, jako dobro pamtim osjećaj nakon tog ispadanja od Dinama prije pet godina. Tadašnji Dinamo je bio odlično tehnički potkovana momčad, bilo je teško igrati s njima, tako da znamo što nas očekuje ovaj put u Maksimiru - završio je Hejda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO