Šibenik: Čanadi izbacio Čopa i Mitrovića i prozvao Goricu | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 7

Trener Šibenika izbacio dvojicu igrača pa bocnuo Goricu: Mi ne plačemo, za razliku od nekih...

Trener Šibenika izbacio dvojicu igrača pa bocnuo Goricu: Mi ne plačemo, za razliku od nekih...
3

U posljednjih pet kola Šibenik i Gorica ulaze bodovno izjednačeni, a Gorica ima bolji međusobni omjer. I nešto lakši raspored. Čanadi se, pak, odrekao usluga ponajveće zvijezde momčadi...

VIDEO

Istra u gostima danas (18 sati), pa Varaždin kod kuće, Dinamo u Zagrebu, Osijek kod kuće i Hajduk na Poljudu. To je raspored nogometaša Šibenika do kraja sezone.

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

Šibenčani su teškoj borbi za ostanak u ligi, imaju isti broj bodova kao Gorica, ali momčad koju je preporodio Željko Sopić bolja je u međusobnim omjerima zbog pobjede 4-0 na Šubićevcu.

Gorica u završnih pet činova drame za ostanak kreće u ponedjeljak gostovanjem kod Lokomotive, a potom je čekaju Slaven Belupo kod kuće, Istra u Puli, Varaždin kod kuće i Dinamo u Maksimiru. Na utakmici na kojoj bismo mogli gledati dvostruku feštu. Jer Dinamo će vjerojatno dobiti pehar prvaka, a hoće li i gosti slaviti, svoj ostanak u ligi?

- Pobjeda nad Slavenom Belupom dala nam je samopouzdanje uoči posljednjih pet kola. Raspored nam nije nimalo lagan, ali ne gledamo previše budućnost, sad nam je fokus na Istri - rekao je trener Šibenčana Damir Čanadi.

Istra u pet od zadnjih šest utakmica nije zabila gol, Garcijini španeri malo su posustali, a jedina momčad koju ove sezone nisu pobijedili je - Šibenik!

- Ako smo dvaput pobijedili Dinamo, znači da možemo igrati sa svakim - dodao je Čanadi, a onda bocnuo baš rivala u bitki za ostanak Goricu.

Lokomotiva i Šibenik sastali se u 30. kolu SuperSport HNL-a

Naime, Sopić se u više navrata u posljednjih desetak dana žalio na raspored, prozivao HNS (čiji je njegov predsjednik Črnko dopredsjednik), čak i pomalo bahatim stavom ("Baš me briga što će mi tko reći"), a Čanadi je sad rekao:

- U Puli će nam biti treća utakmica u tjedan dana, igrači su silno umorni, u četvrtak smo jedva stajali na nogama. Svi imamo sličan raspored, ali ne plačemo zbog toga, za razliku od drugih...

Lokomotiva i Šibenik sastali se u 30. kolu SuperSport HNL-a

U završnicu sezone Šibenik će ući bez dvojice igrača. Naime, na pitanje zašto Duje Čop nije bio u konkurenciji za Slaven Belupo i vraća li se za Istru, Čanadi je kratko i neodređeno odgovorio:

- Odlukom kluba, Čop i Vidović nisu više s prvom momčadi i treniraju odvojeno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Perišić potpisao novi ugovor s Hajdukom! Ali, ima jedna caka koja se neće dopasti navijačima
OSTAJE U KLUBU?

Perišić potpisao novi ugovor s Hajdukom! Ali, ima jedna caka koja se neće dopasti navijačima

Hajduk je izgubio prvu pripremnu utakmicu protiv Radomlja (1-0), a trener Gennaro Gattuso najavio je kako im trebaju pojačanja u napadu kako bi sve izgledalo bolje. Perišić bi trebao biti početak pojačanja...
Pjaca je novi igrač Dinama!
NAKON OSAM GODINA

Pjaca je novi igrač Dinama!

Podsjetimo, još je 2016. otišao u Juventus za 29 i pol milijuna eura iz redova zagrebačkog Dinama, a još veći uspon zaustavile su ozljede. Dva su mu puta pucali križni ligamenti koljena, ali Marko se nije predavao