Obavijesti

Sport

Komentari 7

Trener PSV-a oduševljen: Ostali igrači bi trebali gledati Perišića

Trener PSV-a oduševljen: Ostali igrači bi trebali gledati Perišića

Perišić je nakon naprasnog odlaska s Poljuda bio slobodan igrač, spominjali su se razni klubovi, no na koncu je pojačao redove nizozemskog velikana. U PSV-u su jako zadovoljni poslom i Perišićem

VIDEO

Tijekom tjedna je konačno završila trakavica oko Ivana Perišića (35). Hrvatski reprezentativac je nakon odlaska iz Hajduka pronašao novi klub, a PSV je u srijedu potvrdio da je potpisao iskusnog Periju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Veliki preokret: Ništa od Serie A, Perišić odlazi u Nizozemsku! 00:57

- Malo sam iznenađen što sam završio ovdje, ali sam posljednjih tjedana slobodan igrač i čekao sam najbolju opciju za sebe i svoju obitelj - rekao je Perišić između ostalog potvrdivši da se do posljednjeg trenutka, ustvari, nije znalo gdje će nastaviti karijeru.

Novi trener hvali Perišića

Perišić je nakon naprasnog odlaska s Poljuda bio slobodan igrač, spominjali su se razni klubovi, no na koncu je pojačao redove nizozemskog velikana.

U klubu smatraju da je upravo Perišić pravo rješenje i sportski direktor Earnest Stewart imao je samo riječi hvale, a nakon njega oduševljen je bio i trener PSV-a Peter Bosz.

- Njegov pobjednički mentalitet me impresionirao. Drugi dečki bi trebali gledati Ivana i učiti od njega. On pokazuje što je potrebno da dođete do vrha - rekao je 60-godišnji stručnjak svojim igračima.

Perišića htio i Ajax

Za 'vatrenog' je bilo puno ponuda iz Italije, Španjolske, Francuske, Saudijske Arabije... No, odlučio se za PSV.

- Pričao sam s nekoliko prijatelja, razgovarao sam i s Denzelom Dumfriesom s kojim sam igrao u Interu, malo smo razgovarali o PSV-u i Eindhovenu. Dobro poznajem nizozemsku ligu, nadam se kako ću što prije početi s treninzima. Igrao sam na puno pozicija, uskoro ću upoznati trenera i jako sam sretan što sam u velikom klubu kao što je PSV. Dat ću sve za ovaj klub - rekao je Perija kada je stigao u nizozemski klub.

Hrvatska legenda je otkrila da ga je htio dovesti i PSV-ov ljuti rival Ajax, no da se odlučio za PSV.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

VIDEO Ozlijedio se Ivan Perišić! Gadno mu je nastradao gležanj
OTPAO ZA LIGU NACIJA?

VIDEO Ozlijedio se Ivan Perišić! Gadno mu je nastradao gležanj

Krajem prvog poluvremena pretrpio je težak start. Suparnički igrač ga je nagazio, u naletu kopačkom zahvatio po gležnju. Perišić je šepao i odmah se osjetilo da je start bio koban

VIDEO Modrić asistirao, grozna ozljeda realovca! Iznijeli su ga na nosilima, jaukao od bolova
REAL SLAVIO, MODRIĆ BRILJIRAO

VIDEO Modrić asistirao, grozna ozljeda realovca! Iznijeli su ga na nosilima, jaukao od bolova

Luka Modrić bio je u prvom sastavu Reala i odigrao je vrlo dobru utakmicu. Asistirao je za vodeći gol u 14. minuti, a u 92. je izašao uz ovacije publike na Bernabeuu. A njegov suigrač se teško ozlijedio