Obavijesti

Sport

Komentari 85

Trener i kapetan Skenderbeua: Pjaca i Ćorić su čudesni igrači

Trener i kapetan Skenderbeua: Pjaca i Ćorić su čudesni igrači
13

Mamić je izjavio kako su šanse 50-50. I ja bih tako govorio da sam na njegovom mjestu. Dinamo nas je pobijedio u gostima, ali mislim da i mi ovdje imamo šanse

VIDEO

Nogometaši albanskog Skenderbeua stigli su u Zagreb gdje ih sutra očekuje uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka. Trener Mirel Josa istaknuo je kako će njegova momčad unatoč negativnom rezultatu napraviti sve da iznenadi Dinamo i plasira se u elitno klupsko natjecanje. 

- Trener Dinama je izjavio kako su šanse 50-50. I ja bih tako govorio da sam na njegovom mjestu. Dinamo nas je pobijedio u gostima, ali mislim da i mi ovdje imamo svoje šanse - rekao je Josa te dodao kako u sutrašnjoj utakmici neće igrati Hamdi Salihi

Zoran Mamić izjavio je kako iz Skenderbeua ne poznaje samo novog Nigerijca, na što se Josa malo začudio. 

- On nije novi. Već je dugo s nama, ali odradio je sada samo jedan trening i sigurno neće igrati od početka, a možda niti uopće jer ne znam niti kakvo je točno njegovo fizičko stanje - pojasnio je trener albanske momčadi pa istaknuo koji su ga igrači Dinama najviše dojmili:

- Soudani, Machado i Pinto... Pjaca je dobar - otkrio je Josa te dodao kako njegova momčad na treninzima nije posebno vježbala penale. 

'Hrvati i Albanci se vole'

Kapetan Skënderbeua Bledi Shkembi u svojoj je karijeri igrao i za dva hrvatska kluba, Rijeku te Kamen Ingrad

- Mi Albanci imamo nevjerojatan respekt prema hrvatskom nogometu. Obožavamo Hrvate. Hrvati i Albanci oduvijek se vole. Bit će nam teško ovdje na Maksimiru, ali s Rijekom sam ovdje jednom dobio Dinamo 3-1, tako da mi ne bi bilo prvi put da dobijem Dinamo u Maksimiru - rekao je Shkembi pa istaknuo koje igrače je zapamtio iz momčadi Dinama, točnije koji su ga se posebno dojmili:

- Ja sam osobno zapamtio Pjacu i Ćorića, to su čudesni igrači. Ćorić ima 18, a igra kao da ima 38 godina. Veliki je talent - rekao je Shkembi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 85

VIDEO

Banjole - Dinamo 1-3: Nakon tri poraza, 'modri' slavili u Kupu! Nakon muke s četvrtoligašem
ZA OSMINU FINALA

Banjole - Dinamo 1-3: Nakon tri poraza, 'modri' slavili u Kupu! Nakon muke s četvrtoligašem

Prvak je prošao pobjedom u Istri pred 1400 gledatelja, ali nije to bilo uvjerljivo. Morali su uvesti Petkovića i Mišića, a tek su onda 'prelomili'. Strijelci su bili Špikić, Kulenović i Ademi, a za domaćina Kamenički