Obavijesti

Sport

Komentari 18

Totalna rasprodaja: Rijeka je prodala i nadarenog veznjaka

Totalna rasprodaja: Rijeka je prodala i nadarenog veznjaka

Predsjednik Damir Mišković ispunio je svoj cilj. Zaradio je ovog ljeta čak 11,5 milijuna eura od transfera i osigurao stabilnu financijsku budućnost, no navijači baš i neće biti sretni jer su ostali i bez talentiranog Hodže

VIDEO

Rijeka nije uspjela plasirati se u Konferencijsku ligu i tako inkasirati željene milijune, ali blagajnu je ovog ljeta napunila do vrha. Damir Mišković rasprodao je klupsko blago koje je prošle sezone držalo korak s Dinamom u borbi za naslov prvaka pa ih u poprilično oslabljenom izdanju čeka nastavak sezone.

Pokretanje videa...

Rijeka - Dinamo 1-1 (sažetak) 01:32

Kako doznajemo, hrvatski viceprvak ostao je bez sjajnog veznjaka Veldina Hodže (21), inače i kapetana hrvatske U-21 reprezentacije. Karijeru će nastaviti u ruskom Rubinu iz Kazanja, bivšem klubu Filipa Uremovića i Mije Caktaša, a na račun Rijeke trebalo bi sjesti oko tri milijuna eura. Posljednju utakmicu odigrao je protiv Dinama (1-1) kada je zabio za bod svoje momčadi. Odlazi nakon 93 nastupa, deset golova i tri asistencije.

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a

Predsjednik Damir Mišković ispunio je svoj cilj. Zaradio je ovog ljeta čak 11,5 milijuna eura od transfera i osigurao stabilnu financijsku budućnost, no navijači baš i neće biti sretni jer su ostali bez još jednog važnog igrača. Nastavila se totalna rasprodaja. 

Još na početku ljeta Nediljko Labrović otišao je u Augsburg za tri milijuna eura, Dinamo je Marka Pjacu platio 1,5 milijuna eura, dok je Union St. Gilloise za Franju Ivanovića iskeširao četiri milijuna eura. Na Jorgeu Obregonu zaradili su pola milijuna eura, dok će novih tri sjesti za Hodžu. 

Karlovac: Kvalifikacije za Europsko U-21 prvenstvo, Hrvatska - Portugal

Veliki broj udarne postave tako je napustio Rujevicu, a vrlo vjerojatno će još netko otići na zimu. Prije svega, tu se misli na Marca Pašalića, Stjepana Radeljića, Tonija Fruka, Niku Galešića. Kako je to jednom rekao Mišković, u Rijeci su uvijek svi na prodaju. 

Radomir Đalović ostao je bez kostura momčadi, ali sportski direktor osigurao mu je nekoliko pojačanja, od kojih su svi itekako znani hrvatskoj javnosti. Došli su besplatno Dominik Dogan, Gabriel Rukavina, Josip Posavec, Amer Gojak, Stipe Perica, Ante Majstorović, Komnen Andrić i Mladen Devetak. 

Rijeka će tako bez Hodže na gostovanje kod Gorice u subotu od 20 sati, ali na press konferenciji nije bilo ni riječi o njegovom odlasku.

- Reprezentativnu stanku smo iskoristili da još malo jače treniramo, da se još bolje uigramo i da nove igrače implementiramo u našu momčad. Srećom nije bilo ozljeda, tek Majstorović je propustio pripremnu utakmicu. Osim Radeljića koji se s reprezentativnog okupljanja vratio u srijedu svi su na raspolaganju, spremni smo i čekamo utakmicu u Gorici. Gledamo malo i vremensku prognozu, uvjeti sigurno neće biti idealni pa se moramo što prije prilagoditi terenu i zahtjevima teške utakmice - rekao je Đalović.

Dodajmo i kako je Istra 1961 ostala bez veznjaka Oleksandra Petrusenka koji je za 500 tisuća eura oitšao u turski Antalyaspor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!
ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone